ΠΑΟΚ Β’: Έτσι διέλυσε την ΑΕΛ-Ποιοι ξεχώρισαν? Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ Β’ στο πρώτο του δυνατό φιλικό προετοιμασίας, μιας και επικράτησε με το εμφατικό και συνάμα ευρύ και εντυπωσιακό 4-1 της ΑΕΛ στην Πτολεμαΐδα, με τους Σμυρλή και Ουρτάδο να ξεχωρίζουν!

Σε μεγάλη μέρα τον Λάμπρο Σμυρλή

«Φουριόζος» μπήκε στο φιλικό με την ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ Β, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο της δυνατής φιλικής αναμέτρησης στην Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λάμπρο Σμυρλή, που κόντρα σε μια ομάδα που έχει στηθεί για να διεκδικήσει την άνοδο, κατάφερε να σκοράρει χατ-τρικ.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο

Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο, που ήταν μέσα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, καταγράφοντας ισάριθμες ασίστ!

Aναλυτικότερα, ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 14′ με τον Λάμπρο Σμυρλή να σκοράρει με ωραίο διαγώνιο σου, και στο 26′ ο Κανίς κέρδισε κι εκτέλεσε πέναλτι για το 2-0.

Στο 28′ ο Σμυρλής έκανε την ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή για το 3-0, και στο 30′ ο ίδιος με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

ΠΑΟΚ Β΄ (Α΄ Μέρος): 1.Ναντέρ, 2.Τασιούρας, 3.Σινανάι, 4.Κώττας, 5.Λαγωνίδης, 6.Τσοπούρογλου, 7.Ρικάρντο, 8.Γρόσδης, 9.Κανίς, 10.Σμυρλής, 11.Ουρτάδο.

ΑΕΛ: Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Αντράντα, Νινίκας, Κ. Παπαγεωργίου, Ακόστα, Στίνα, Μωραΐτης.


 https://www.sfina.gr/paok-b-etsi-dieluse-tin-ael-poioi-xechorisan/

ΠΑΟΚ Β’: Έτσι διέλυσε την ΑΕΛ-Ποιοι ξεχώρισαν? Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ Β’ στο πρώτο του δυνατό φιλικό προετοιμασίας, μιας και επικράτησε με το εμφατικό και συνάμα ευρύ και εντυπωσιακό 4-1 της ΑΕΛ στην Πτολεμαΐδα, με τους Σμυρλή και Ουρτάδο να ξεχωρίζουν! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.