ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για το Europa League! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Η ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου και η συμφωνία του με την Κοπεγχάγη δύο μέρες πριν το deadline για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας του ΠΑΟΚ, έφερε τον Δικέφαλο σε πολύ μειονεκτική θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή παίκτη για να αποτελέσει το δίδυμο των δεξιών στόπερ σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι επαφές συνεχίστκαν μετά το «ναυάγιο» με τον Χατζηδιάκο, προκειμένου να βρεθεί ένας παίκτης που θα προλάβει να μπει και στις επιλογές για το League stage του Europa League, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια πίεζαν αρκετά, ενώ και ο Ματέους Βιετέσκα δεν κατάφερε να γινει ο παίκτης που θα έρθει, μιας που ο Δικέφαλος δεν τα βρήκε με την Κάλιαρι.

Οι Ιταλοί στις τελευταίες χρονικά επαφές με τον ΠΑΟΚ ήταν κάθετοι πως ηθελαν δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν, ενώ ο ΠΑΟΚ πρότεινε δανεισμό με προαιρετική οψιόν αοράς.

Ο χρόνος όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο δεν έφτασε για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να πέσουν οι υπογραφές μέχρι το βράδυ και πλέον από αύριο πάει σε ένα άλλο σενάριο.

Ο ΠΑΟΚ πλέον πάει στα οκτώ ματς του League Phase του Europa League με τετράδα στόπερ τους Ομάρ Κόλεϊ, Τόμας Κεντζιόρα, Γιάννη Μιχαηλίδη και τον «πασπαρτού» Κωνσταντίνο Θυμιάνη που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός χαφ και να εστιάσει στην απόκτηση στόπερ για τις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που κλείνει η μεταγραφική περίοδος για παίκτες που έχουν ομάδες.

Το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε ένας ακόμη στόπερ, έστω μη γηγενής, έδωσε στον Ραζβάν Λουτσέσκου την δυνατότητα να βάλει στις 17 θέσεις των μη γηγενών της ευρωλίστας έναν ακόμη από τους 20 συνολικά που διαθέτει ο ΠΑΟΚ. Είναι και αυτός ένας λόγος που δεν έγινε έστω και την τελευταία στιγμή κίνηση πέμπτου κεντρικού αμυντικού μόνο για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέχρι την ολοκλήρωση του League Phase.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της UEFA προς τις ομάδες, οι 36 ομάδες που έφτασαν στο League Phase της διοργάνωσης, θα έπρεπε να καταθέσουν την λίστα με τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και τον τελικό. Μετά το τέλος της φάσης του League Phase, στα τέλη του Γενάρη δηλαδή, όποια ομάδα περάσει στα νοκ άουτ, θα έχει το δικαίωμα να προσθαφαιρέσει τρεις νέους παίκτες μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου του 2025.

https://www.sfina.gr/paok-auti-einai-i-europaiki-lista-gia-to-europa-league/

 

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για το Europa League! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.