Οι “11 καμικάζι” του ΠΑΟΚ, που επέλεξε ο Λουτσέσκου, για νίκη επί ΠΑΟ!

Εάν περιμένετε αλλαγές στην ενδεκάδα, είστε γελασμένοι, γιατί ούτε ο Μπακαγιόκο, ούτε ο Κόλεϊ, έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να μπουν από την αρχή, σύμφωνα με τον προπονητή τους και αυτό σημαίνει ότι η ενδεκάδα θα είναι η “κλασική Λουτσεσκική”, με τον Σβαμπ και τον Οζντόεφ στο κέντρο και ευτυχώς είναι πολύ καλά ο Τάισον, ο οποίος επιστρέφει μετά την απουσία του στο Περιστέρι.

Δεν μπορεί να επανέλθει ο Μπράντον, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αλλά μην νομίσετε ότι θα παίξει βασικός ο Τσάλογ, γιατί ο Λουτσέσκου ετοίμαζε τον Τισουντάλι για την κορυφή της επίθεσης, όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις.

Είναι κουρασμένος και ο Καμαρά, ο οποίος έπαιξε δυο παιχνίδια με την εθνική Γουϊνέας και επέστρεψε ακολουθώντας πιο χαλαρό πρόγραμμα άρα κι αυτός εκτός ενδεκάδας, αλλά μέσα στην αποστολή.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, σήμερα το βράδυ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί εναντίον του Παναθηναϊκού με τους Κοτάρσκι, Ότο, Μπάμπα Ράχμαν, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ζίφκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια και Τισουντάλι.

 https://www.sfina.gr/oi-11-kamikazi-tou-paok-pou-epelexe-o-loutseskou-gia-niki-epi-pao/

 

Οι “11 καμικάζι” του ΠΑΟΚ, που επέλεξε ο Λουτσέσκου, για νίκη επί ΠΑΟ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.