Τον έχει κυκλώσει ο Λουτσέσκου: Τα δύο νέα στοιχεία που φέρνει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο νο1 μεταγραφικός του στόχος. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τον πρωταθλητή Ελλάδας...

Η πώληση του Ουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και αυτή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ θέτει πλέον μεγάλο θέμα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Διότι το θέμα δεν είναι μόνο ποιοτικό, είναι πρώτιστα αριθμητικό. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μείνει με μόνους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει επειγόντως μία ή δύο ποιοτικές λύσεις για να καλύψει τα κενά όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι μεταγραφές στην Ελλάδα ολοκληρώνονται στις 11 Σεπτεμβρίου, όμως ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ήθελε να ολοκληρώσει τις κινήσεις του μία εβδομάδα νωρίτερα, αφού στις 4 του μήνα εκπνέει η προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα της UEFA.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Λουτσέσκου θα ήθελε να έχει τα νέα πρόσωπα… χθες, αφού είναι γνωστό ότι απαιτεί αρκετό χρόνο, ώστε να ενσωματώσει τα νέα πρόσωπα στις ομάδες του.

Αυτόν θέλει

Οι βασικοί στόχοι για το κέντρο της άμυνας είναι τρεις, αλλά ο διακαής πόθος λέγεται Σαμουέλ Ζιγκό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αλλά η περίπτωση του είναι και η πιο δύσκολη από όλες.

Κυρίως, γιατί ο θηριώδης στόπερ ψάχνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο από ομάδες της Αραβίας και κατά δεύτερον γιατί έχει δηλώσει ότι δεν καίγεται να φύγει από την Μασσαλία, ακόμα και αν δεν παίζει.

Ο Ζιγκό, ένας ηγετικός κεντρικός αμυντικός με πολύ μεγάλη φυσική δύναμη και ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τόσο στην Γάνδη, όσο και στην Σπαρτάκ Μόσχας και είναι αυτό που ψάχνει ο Λουτσέσκου.

Ένας στόπερ με πλούσια σωματικά προσόντα, δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, έμπειρος, κάποιος που μπορεί να κατεβάσει πρώτες μπάλες, έχει άνεση στο build-up και δένει σαν δίδυμο με τον Κεντζιόρα.

Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τον Ζιγκό ως το τέλος, αλλά δεν είναι μόνος του στην λίστα.

Οι εναλλακτικές λύσεις

Μία άλλη αξιόλογη επιλογή είναι ο 27χρονος διεθνής Πολωνός αμυντικός της Κάλιαρια, Ματέους Βιτέσκα, ο οποίος παραχωρείται από την ομάδα της Σαρδηνίας, όπου δεν έπιασε, όπως και ο 31χρονος Αφρικανός Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος πριν από την Μπεσίκτας όπου αγωνίστηκε πέρσι, είχε πέρασμα 5 ετών από την Ιταλία και την Σαμπντόρια.

Όποιον κι αν επιλέξει, ο Δικέφαλος πρέπει να… τρέξει. Διότι από το βράδυ της Πέμπτης χάνει οριστικά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ενώ το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα αρχίζει να γίνεται πολύ δύσκολο με διαδοχικά παιχνίδια απέναντι σε Ατρόμητο στο Περιστέρι και Παναθηναϊκό.

Το μεταγραφικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιολογημένα νιώθει πως κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού περιμένει να έχει στα χέρια του τις λύσεις που περιμένει…

https://outsidersbet.gr/blogs/ton-echei-kyklosei-o-loutseskou-ta-dyo-nea-stoicheia-pou-fernei-sto-paichnidi-tou-paok-o-no1-metagrafikos-tou-stochos.html

 

Τον έχει κυκλώσει ο Λουτσέσκου: Τα δύο νέα στοιχεία που φέρνει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο νο1 μεταγραφικός του στόχος. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τον πρωταθλητή Ελλάδας... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.