Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Λόβρεν! Το μπαμ στο 90′ για τους πρωταθλητές! Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Λυών και είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάει για το μεγάλο μπαμ λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για τις μεταγραφές στην Ελλάδα, προσπαθώντας να ολοκληρώσει ένα μεγάλο ντιλ με έναν παίκτη που έχει ουκ ολίγες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Εδώ και μερικές ώρες, κι ενώ συνεχίζεται το μίτινγκ στο Πόρτο Καρράς, ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και στελέχη της διοίκησης, πάλι κάτι άρχισε να κινείται μεταγραφικά στη Γαλλία, με τον άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ και της Σαουθάμπτον να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και με τον χρόνο να πιέζει αναμένοντα άμεσα εξελίξεις επί του θέματος…

https://www.paok24.com/podosfairo/512622/o-paok-pairnei-ton-lovren/
 

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Λόβρεν! Το μπαμ στο 90′ για τους πρωταθλητές! Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Λυών και είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.