ΠΑΟΚ: Οι 14+2 αποχωρήσεις μέσα σε τρεις μήνες! Γιώργος Ζαΐρης

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει πολλές αλλαγές έτσι όπως διαμορφώθηκε στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται αύριο (υπάρχει φυσικά κα το παράθυρο των ελεύθερων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου). Το εντυπωσιακό είναι πως 14 ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαια με την ομάδα (είτε αγωνίζονταν με τη μορφή δανεισμού είτε είχαν αποκτηθεί τα παλαιότερα χρόνια) έχουν ήδη αποχωρήσει ενώ αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί στους 16 εφόσον βρεθεί λύση με τον Σαμάτα ή υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του Μάριου Τσαούση.

Ετσι και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, από τον ΠΑΟΚ αποχώρησε με πώληση στην Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης. Με πώληση επίσης αποχώρησε και ο Εκόνγκ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Κχολούντ. Ουσιαστικά είναι και οι δυο από τους 14 ποδοσφαιριστές που με την πώληση τους ο ΠΑΟΚ έβαλε χρήματα στα ταμεία του και αναφερόμαστε σε σημαντικά ποσά.

Αποχώρησε ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός ο Νάσμπεργκ που συνεχίζει στην Βίμποργκ ενώ ένας ακόμη αμυντικός που ανήκε στον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Λύρατζης θα συνεχίσει δανεικός στην Ναϊμέγκεν. 

Συνεχίζοντας παίκτης πλέον του Ατρομήτου είναι ο Χάρης Τσιγγάρας με τον ΠΑΟΚ να κρατά ένα ποσοστό συν-ιδιοκτησίας ενώ ο Ράφα Σοάρες επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φαμαλικάο. Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Μακεδονικό, αποχώρησε επίσης ο Ρικάρντο που θα παίζει στην Πορτογαλία, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει στην Κύπρο, ο Μάρκος Αντόνιο αφού έληξε ο δανεισμός του και φυσικά ο Μεϊτέ, το σήριαλ του καλοκαιριού που παρέμεινε στην Μπενφίκα. Δανεικός στην Φορένσε ο Φιλίπε Σοάρες, αποχώρησε και επέστρεψε στον Αστέρα ο Παναγιώτης Τζίμας ενώ δανεικός στην Νυρεμβέργη πήγε ο Στέφανος Τζίμας.

https://www.metrosport.gr/paok-oi-14-2-apochoriseis-mesa-se-treis-mines-1039603

 

ΠΑΟΚ: Οι 14+2 αποχωρήσεις μέσα σε τρεις μήνες! Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.