Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές ΠΑΟΚ-Λιόν για Λόβρεν! Η προσπάθεια του Δικεφάλου να φέρει τον Κροάτη στόπερ


Για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με την Λιόν για την απόκτηση του πολύπειρου Κροάτη αμυντικού, Ντέγιαν Λόβρεν κάνει λόγο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Λιόν για την απόκτηση του 35χρονου στόπερ Ντέγιαν Λόβρεν, με τον πολύπειρο αμυντικό να έχει συμφωνήσει για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες έχουν μπει στο επίπεδο λεπτομερειών που αφορούν το deal, με τον Δικέφαλο στο παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου να κινείται για να καλύψει το κενό στην θέση του στόπερ.

Ο Λόβρεν είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος ποδοσφαιριστής με πλούσιες παραστάσεις από τις θητείες του σε Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Ζενίτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λιόν, έχοντας και 78 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας.

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα φουλάρει για να κλείσει το κενό στην θέση του στόπερ, με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Λιόν για τον Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο (δείτε εδώ), αναφέρθηκε στην μεταγραφική υπόθεση που αφορά τον Δικέφαλο και σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, οι συζητήσεις με την Λιόν βρίσκονται σε καλό επίπεδο, χωρίς να έχει κλείσει οριστικά η μεταγραφική υπόθεση.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας εξετάζοντας και την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ της Σάλτσμπουργκ.

Δεδομένου, ωστόσο ότι η υπόθεση του 24χρονου Γάλλου δεν προχωρά, οι άνθρωποι του Δικεφάλου στράφηκαν στη λύση του Ντέγιαν Λόβρεν, με τις επαφές να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

https://inpaok.com/834551/se-prochorimeno-stadio-oi-epafes-paok-lion-gia-lovren/

 

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές ΠΑΟΚ-Λιόν για Λόβρεν! Η προσπάθεια του Δικεφάλου να φέρει τον Κροάτη στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.