Ο Ζιγκό είναι πάντα το Νο1 για τον ΠΑΟΚ - Τι παίζει με τον Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας? Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου και εξετάζονται είναι του 32χρονου, Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος ανήκει στη Μπεσίκτας. Ποια είναι ακριβώς όμως τα δεδομένα για το κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, με τον Ζιγκό να παραμένει ο Νο1!

Από τις αρχές του Αυγούστου, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του 30χρονου Γάλλου στόπερ της Μαρσέιγ. Έχοντας πολλές προτάσεις στα χέρια του και έχοντας αρνηθεί όμως καλά συμβόλαια, ο Ζιγκό παραμένει στο δυναμικό των Μασσαλών και σε ένα κλειστό γκρουπ ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση.

Για την ακρίβεια, η σχέση ορισμένων παικτών, ανάμεσά τους και ο Σάμουελ Ζιγκό, με την Μαρσέιγ οδηγείται στα άκρα με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν πως «ολοένα και πιο τεταμένη είναι η κατάσταση».

Προφανώς ένας παίκτης όπως ο Ζιγκό καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» των ασπρόμαυρων αλλά τη δεδομένη στιγμή, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά ο ΠΑΟΚ στρέφεται και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας.

Η περίπτωση του είχε προταθεί στις αρχές του Ιούνη στους Θεσσαλονικείς, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ψάχνουν τα δεδομένα της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως η Μπεσίκτας περιμένει την κίνηση του ΠΑΟΚ, δείχνοντας διάθεση να μπει σε συζητήσεις.

Αυτό που δεδομένα προβληματίζει τους ασπρόμαυρους είναι σαφώς το γεγονός πως ο Ομάρ Κόλεϊ παίζει κυρίως αριστερά που σημαίνει πως μπορεί μόνο να αντικαταστήσει τον Μιχαηλίδη και όχι να παίζει μαζί του, συν το γεγονός ότι είναι 32 ετών.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο ΠΑΟΚ προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει δεδομένα να ψαχτεί και για δεύτερο, δεξί στόπερ. Από την άλλη ένας παίκτης όπως ο Ζιγκό, παρά τη δεδομένη οικονομική υπέρβαση, καλύπτει άνετα και τις δυο θέσεις.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1228561_o-zigko-einai-panta-no1-gia-ton-paok-ti-paizei-me-ton-omar-kolei-tis-mpesiktas

 

Ο Ζιγκό είναι πάντα το Νο1 για τον ΠΑΟΚ - Τι παίζει με τον Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας? Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου και εξετάζονται είναι του 32χρονου, Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος ανήκει στη Μπεσίκτας. Ποια είναι ακριβώς όμως τα δεδομένα για το κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, με τον Ζιγκό να παραμένει ο Νο1! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.