«Ντόρτια» ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ! Ξεχώρισαν οι Σμηρλής- Ουρτάδο

Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ Β στο πρώτο του δυνατό φιλικό προετοιμασίας, αφού επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της ΑΕΛ στην Πτολεμαΐδα, με τους Σμυρλή και Ουρτάδο να ξεχωρίζουν!

«Φουριόζος» μπήκε στο φιλικό με την ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ Β, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο της δυνατής φιλικής αναμέτρησης στην Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λάμπρο Σμυρλή, που κόντρα σε μια ομάδα που έχει στηθεί για να διεκδικήσει την άνοδο, κατάφερε να σκοράρει χατ- τρικ.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο, που ήταν μέσα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, καταγράφοντας μια ασίστ, ενώ ακόμα μια είχε και ο Ρικάρντο!

Aναλυτικότερα, ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 14′ με τον Λάμπρο Σμυρλή να σκοράρει με ωραίο διαγώνιο σου, και στο 26′ ο Κανίς κέρδισε κι εκτέλεσε πέναλτι για το 2-0.

Στο 28′ ο Σμυρλής έκανε την ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή για το 3-0, και στο 30′ ο ίδιος με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

Στο δεύτερο μέρος, σταδιακά, ο Παπαβασιλείου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με την ΑΕΛ να έχει μια υπεροχή, και να καταφέρνει να μειώσει σε 4-1  στο 52′, με τον Κρητικό, μετά από ασίστ του Μπαριέντος.

Η ΑΕΛ δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά οι «ασπρόμαυροι» διαχειρίστηκαν και διατήρησαν το προβάδισμα τους, με το 4-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

 

 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β΄(Παπαβασιλείου) :

1.Ναντέρ (59ο Νικολακούλης), 2.Τασιούρας (46ο Καλόγηρος), 3.Σινανάϊ (59ο Καστίδης), 4.Κωττάς (46ο Σελιμαι), 5.Λαγωνίδης (65o Πασαχίδης), 6.Τσοπούρογλου (46ο Δεληγιάννης), 7.Ρικάρντο (46ο Γκούμας), 8.Γρόσδης (46ο Ρουμιάντσεφ), 9.Κανίς (46ο Κουλούρης), 10.Σμυρλής (46ο Αδάμ), 11.Ουρτάδο (46ο Γκιτέρτσος, 67ο Μύθου).

 https://inpaok.com/832400/ntortia-paok-v-kontra-stin-ael/

 

 

«Ντόρτια» ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ! Ξεχώρισαν οι Σμηρλής- Ουρτάδο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.