Η ατάκα Λουτσέσκου για την απουσία δημοσιογράφων λόγω της στάσης: «Ό,τι και να πω αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν δεν έκρυψε την έκπληξή του για την απουσία δημοσιογράφων.

Λόγω της στάσης εργασίας, θυμίζουμε, για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι στον χώρο και ο Ρουμάνος, φυσικά, δεν δέχθηκε καμία ερώτηση μερικές ημέρες μετά το επεισοδιακό βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, λοιπόν, όταν ο Λουτσέσκου ενημερώθηκε για το καθεστώς της συνέντευξης Τύπου και απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Κυριάκο είπε «κάθε μέρα είναι και κάτι καινούργιο για μένα στην Ελλάδα», εξηγώντας ότι έτσι είναι πολύ καλύτερα, αφού όπως ακούστηκε να λέει χαριτολογώντας: «Ό,τι και να πω, αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος»!

https://www.sfina.gr/h-ataka-loutseskou-gia-tin-apousia-dimosiografon-logo-tis-stasis-oti-kai-na-po-amesos-einai-san-na-xespaei-polemos/

 

Η ατάκα Λουτσέσκου για την απουσία δημοσιογράφων λόγω της στάσης: «Ό,τι και να πω αμέσως είναι σαν να ξεσπάει πόλεμος» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.