Λουτσέσκου: Κρατάει χρόνια η «κολόνια» με την ΑΕΚ! Όταν ο Λουτσέκου έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ, αλλά εμφανίστηκε ο Σαββίδης και στράβωσε ο Μελισσανίδης.

Κόκκινο πανί τα τελευταία χρόνια για την ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η βεντέτα φούντωσε ξανά. Αν και ο Ρουμάνος έχει ανοίξει μέτωπα με πολλούς.  Η παραλίγο συνεργασία του με την Ένωση, η σφήνα Σαββίδη και το στράβωμα του Μελισσανίδη.

Αυτό που ενδεχομένως δεν θα το θυμούνται πολλοί, είναι ότι πριν από τρία χρόνια περίπου, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε φτάσει πολύ κοντά στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς ήταν ο διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη! Παρά τις διαφορές που είχαν με όσα έλεγε ο Λουτσέσκου όταν η ΑΕΚ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο «Τίγρης» θεωρούσε τον Ρουμάνο τεχνικό ιδανικό για να χτίσει την ΑΕΚ που έβγαζε ένα προβληματικό πρόσωπο εκείνα τα χρόνια.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους ήταν ο Γιάννης Παπαδημητρίου που αναβαθμιζόταν τότε στην Ένωση και έφερε πιο κοντά τους δύο άνδρες, καθώς διατηρούσε στενή σχέση με τον Λουτσέσκου από τότε που είχαν συνεργαστεί στην Ξάνθη. Εκείνο το διάστημα ο Λουτσέσκου είχε φύγει από την Αραβία και έμοιαζε να βρίσκει μια χρυσή τομή με την ΑΕΚ δίχως πάντως εξαρχής να πετάει τη σκούφια του. Υπήρχαν κάποια εμπόδια που έμοιαζαν πάντως να ξεπερνιούνται.

Τότε όμως εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης που του άνοιξε ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ, όπου και επέστρεψε με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, αφήνοντας με την… όρεξη τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έδειξε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος τότε από τη στάση του Λουτσέσκου.

Για την ιστορία προσλήφθηκε ο Μιλόγεβιτς, που είχε αντικατασταθεί από τον Γιαννίκη και τη σεζόν έκλεισε ο Οφρυδόπουλος

https://www.sportime.gr/podosfairo/loutseskou-kratai-chronia-i-kolonia-me-tin-aek/

 

Λουτσέσκου: Κρατάει χρόνια η «κολόνια» με την ΑΕΚ! Όταν ο Λουτσέκου έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ, αλλά εμφανίστηκε ο Σαββίδης και στράβωσε ο Μελισσανίδης. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.