ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Τισουντάλι. Ο ΠΑΟΚ έδωσε πολλά χρήματα για να πάρει τον Τισουντάλι από τη Γάνδη αλλά σε ένα σημαντικό ντέρμπι ήταν εκτός

Ο ΠΑΟΚ την έκανε την αίσθηση με την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι. Ο 31χρονος διεθνής μαροκινός δεν είναι και κανένας άγνωστος. Μπορεί να μην τον πήρε π.χ. από τη Μίλάν αλλά η Γάνδη είναι ένας σοβαρός σύλλογος. Που παίζει στο σοβαρό πρωτάθλημα του Βελγίου.

Τον Τισουντάλι τον γνώριζαν όλοι. Παίζει στη θέση του φορ, παίζει και στα πλάγια. Με πολλά προτερήματα αλλά και πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ ήξερε τι έκανε.

Τι συμβαίνει όμως με τον Τισουντάλι. 

Ο διεθνής μαροκινός μέχρι τώρα έχει 11 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Σκόραρε μόνο στο 2-0 επί του Παναιτωλικού. Δεν έχει αφήσει έως τώρα το αποτύπωμά του στο παιχνίδι της ομάδας του Λουτσέσκου. 

Το χειρότερο ήταν πως για λόγους τακτικής ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον άφησε εκτός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όχι από την 11άδα. Από την αποστολή. Ο Τισουντάλι κρίθηκε πως δεν μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά. 

Πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.


 

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Τισουντάλι. Ο ΠΑΟΚ έδωσε πολλά χρήματα για να πάρει τον Τισουντάλι από τη Γάνδη αλλά σε ένα σημαντικό ντέρμπι ήταν εκτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.