Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τα προηγούμενα χρόνια φάνηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το στοιχείο που μαρτυρά πως ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο

Το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (1-1) τα είχε όλα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αν σταθούμε όμως στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, είναι ικανό να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα ενόψει του μέλλοντος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «δικέφαλος του βορρά» κατάφερε να φέρει στα μέτρα του ντέρμπι, να μπει με έναν άλλον αέρα σε ένα γήπεδο που από την κατασκευή του και έπειτα έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τα προηγούμενα χρόνια φάνηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η εικόνα του ΠΑΟΚ όμως άφησε πλήρως ικανοποιημένους τους φιλάθλους του για μια σειρά από λόγους, με μερικούς εξ αυτών να τους συναντάμε για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Αν πρέπει να επιλέξουμε και να σταθούμε σε έναν, αυτός θα ήταν η αγωνιστική ετοιμότητα του μετά από μια διακοπή.

Κι αυτό γιατί συνήθως, αυτό το κενό διάστημα έδειξε να δυσκολεύει τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα του Λουτσέσκου. Έκρυβε παγίδες εκεί που δεν τις έβλεπε, έφερνε χαλαρότητα, αποσυντόνιζε.

Στην πρώτη όμως ουσιαστικά φορά που κλήθηκε φέτος να την αντιμετωπίσει πήρε σχεδόν άριστα (και το σχεδόν αφορά αποκλειστικά και μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα).

Μια ένδειξη λοιπόν πως αυτό το σύνολο έχει τη στόφα του πρωταθλητή. Ακόμη και πέρυσι που έκανε ένα φοβερό finish κατακτώντας τον τίτλο, δεν έβγαζε πάντα την αυτοπεποίθηση που παραθέτει τώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Το μέγεθος του αντίπαλου; Η κρισιμότητα του αγώνα; Η διατήρηση της πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα; Η προσθήκη επιπλέον προσωπικοτήτων όπως ο Ντέγιαν Λόβρεν που δείχνει να γίνεται σταθερά;

Πολλοί οι λόγοι που θα μπορούσαμε να καταλήξουμε πως έκαναν τον ΠΑΟΚ να παραμείνει σε εγρήγορση παρά τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Η διαφορά όμως είναι πως οι «ασπρόμαυροι» δεν εμφανίστηκαν απλά σταθεροί αλλά καλύτεροι από τον τρόπο με τον οποίο πήγαν σε αυτή...


https://www.sportime.gr/podosfairo/paok/i-diafora-tou-paok-me-ta-proigoumena-chronia-fanike-sti-nea-filadelfia/

 

Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τα προηγούμενα χρόνια φάνηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το στοιχείο που μαρτυρά πως ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.