Απρόοπτο με Σορετίρε. Τι συνέβη με τον νεαρό μεσοεπιθετικό. To… παλεύει ο Μπάμπα! Θα δοκιμάσει να προπονηθεί ενόψει Πλζεν

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Σόλα Σορετίρε, αφού ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν βγήκε για προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Σορετίρε δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τρίτης και προτιμήθηκε να προστατευτεί, έτσι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμμετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης.

Στον ΠΑΟΚ προσέχουν για να έχουν και δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή του νεαρού ποδοσφαιριστή, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

https://inpaok.com/840102/aproopto-me-soretire/

 

Ο Μπάμπα Ράχμαν θα κάνει την προσπάθειά του για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν, δοκιμάζοντας να μπει στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Γκανέζος μπακ, που στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, έμεινε εκτός την Τρίτη, ωστόσο στην τελευταία πρόβα πριν το ματς με τους Τσέχους, βγήκε κανονικά στο γήπεδο.

Ο έμπειρος αμυντικός θα δοκιμάσει να βγάλει το προπονητικό πρόγραμμα του Δικεφάλου και εφόσον τα καταφέρει θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

https://inpaok.com/840101/to-palevei-o-baba/

Απρόοπτο με Σορετίρε. Τι συνέβη με τον νεαρό μεσοεπιθετικό. To… παλεύει ο Μπάμπα! Θα δοκιμάσει να προπονηθεί ενόψει Πλζεν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.