Όλα τούμπα σε ΠΑΟΚ, φεύγει πανάκριβη μεταγραφή Γενάρη - "Εντολή" Λουτσέσκου του Λάζαρου Γεωργίδη. Δεν αντέχει άλλο ο Ρουμάνος προπονητής και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τον επόμενο μήνα, είναι πολύ πιθανό πλέον ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ να αποχωρήσει άμεσα...

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που είναι μανούλα στο να παίρνει πράγματα από όλους τους παίκτες (από τον Εσίτι που, τελικά, πωλήθηκε με 1 εκατ. ευρώ μέχρι τον Μουργκ που ήταν "τελειωμένη" η καριέρα του στον Δικέφαλο), αλλά αυτός ακριβώς πρεσβεύει ο Ρουμάνος τεχνικός: Την έννοια του γκρουπ που όποιος ενταχθεί σε αυτό, θα καταφέρει η ομάδα η ομάδα να αντλήσει πράγματα από εκείνον.

Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα και ο Λουτσέσκου δεν τα καταφέρνει, γιατί οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν ευνοούν - Όπως είναι για παράδειγμα οι υψηλού επιπέδου μόνιμες υποχρεώσεις που έχει η ομάδα Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Μια τέτοια περίπτωση, φέτος, είναι του Τσάλοφ, που ο ΠΑΟΚ δαπάνησε 3 εκατ. ευρω το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διεθνής Ρωσος επιθετικός, με μεγάλες περγαμηνές, στα 26 του χρόνια και με market value στα 10 εκατ. ευρώ, θα περίμενενε κάποιος θα ερχόταν και θα έλυνε με τη μία το πρόβλημα που είχε πέρσι ο Δικέφαλος πέρσι: Δεν έπαιρνε γκολ από τον βασικό επιθετικό του, τον Σαμάτα! Παρόλα αυτά ο Τσάλοφ δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, λειτουργεί ως ξένο σώμα στην 11άδα και δεν συμμετέχει σε συνεργασίες με τους συμπαίκτες - Είναι εμφανές ότι η μετάβαση από το ρωσικό πρωτάθλημα στο πιο ευρωπαϊκό στιλ, δεν είναι καθόλου εύκολη.

 Η περίπτωση του Τσάλοφ δεν είναι η μοναδική που δείχνει πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε ότι στον δανεισμό του στη Βασιλεία τον χειμώνα του 2022 για έξι μήνες, πάλι δεν είχε καταφέρει να προσφέρει στην ομάδα. Και φτάνουμε στον πυρήνα αυτού που θέλουμε να πούμε: Στη Θεσσαλονίκη ψιθυρίζεται έντονα ότι ο 26χρονος άσος τον προσεχή γενάρη θα επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για έξι μήνες και μετά βλέπουμε!

Μάλιστα, με δεδομένο ότι θα αποχωρήσει και ο Σαμάτα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (περισσότερο από... ατυχία έμεινε και το περασμένο καλοκαίρι στο κλαμπ), είναι περιπου δεδομενο ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, που μαζι με τον Τισουντάλι (κι από αυτόν περιμένουν πολλά περισσότερα ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του) και τον Μπράντον Τόμας, θα γινουν αιχμή του δόρατος για την ομάδα!

Τερματοφύλακα θα πάρει – Τρελά σενάρια για Πασχαλάκη και ΠΑΟΚ

Ανάλογα με την εξέλιξη στις ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Τσιφτσής, έχουμε γράψει ξανά ότι οι Θεσσαλονικείς μπορεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φέρουν έναν ακόμα έμπειρο τερματοφύλακα. Με αποτέλεσμα να διακινουνται διάφορα σενάρια τις τελευταίες μέρες, που θέλουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο επίκεντρο!

Ο πεπειραμένος άσος έχει χάσει το στάτους τού βασικού στον Ολυμπιακό που έχει αποφασίσει να προωθήσει στο Νο1 τον Τζολάκη, ενώ το τελευταίο διάστημα βρέθηκε και εκτός αποστολής. Το προσεχες καλοκαίρι θα φύγει από το Λιμάνι, αν και υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι μπορεί να ζητήσει να φύγει ήδη από τον Γενάρη - Στον βαθμό που ο Μεντιλίμπαρ είναι περισσότερο ευχαριστημένος από τους Αναγνωστόπουλο και Μπότη, ο ρόλος που ταιριάζει στον Πασχαλάκη δεν είναι στην εξέδρα.

Αλλά πιθανότητα να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, κι αυτός μας το μετεφερε συνομιλητής που γνωρίζει τα πάντα για τον Δικέφαλο. Πιο εύκολα στο Κατάρ ή την Ιταλία θα βρεθεί ο Έλληνα άσος, σε κάθε περίπτωση σε ομάδα του εξωτερικου που το θέλει πολυ καποια στιγμή να παίξει, παρά θα ανηφρίσει ξανά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμο του ΠΑΟΚ.προσοχή: Για λογαριασμό τού ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ξανα να ανηφορίσει στη Θεσσαλονικη...

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/856393/ola-toympa-se-paok-feygei-panakribh-metagrafh-genarh-entolh-loyseskoy

Όλα τούμπα σε ΠΑΟΚ, φεύγει πανάκριβη μεταγραφή Γενάρη - "Εντολή" Λουτσέσκου του Λάζαρου Γεωργίδη. Δεν αντέχει άλλο ο Ρουμάνος προπονητής και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τον επόμενο μήνα, είναι πολύ πιθανό πλέον ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ να αποχωρήσει άμεσα... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.