ΠΑΟΚ Β: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.Xωρίς τον τιμωρημένο Φίλων αλλά και τον Μπράντονιτς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ Β αύριο (27.10) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής.  Ο Ταξιάρχης φίλων θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα, καθώς θα εκτίσει ποινή καρτών, ενώ και ο Μπράντονιτς αποφάσισε να προφυλαχθεί, διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Εκτός αποστολής και ο τερματοφύλακας Μοναστηρλής.

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Μπαλωμένος, Ναντέρ, Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Σινανάι, Κωττάς, Τασιούρας, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης, Σπυράκος, Σμυρλής, Αδάμ, Κανίς, Ουρτάδο, Μύθου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1248328_paok-b-me-apoysies-kontra-ston-pas-giannina
 

ΠΑΟΚ Β: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.Xωρίς τον τιμωρημένο Φίλων αλλά και τον Μπράντονιτς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ Β αύριο (27.10) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 6η αγωνιστική της Super League 2. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.