ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG http://www.geoponos-bet-paok.blogspot.gr


ΕΝΑ ΣΥΣ:0-3 169-170-178=2#,173-175=1#,171-174-180=Χ ΚΩΣΤΟΥΣ 2,40€ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ 306,11€

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
169.        Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ
Από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Ζενίτ (δίκαιο 1-0) έρχεται η Μορντόβια Σαράνσκ (3-1-2 εντός , 5/6 under 2,5 και NG), 4-1-2 μετράει στις εξόδους της η Ντιναμό Μόσχας, περιμένουμε να κατέβει πιο υποψιασμένη μετά την ήττα των πρωτοπόρων. Μόνο για livebetting.
170.        ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δεν είμαι ομάδα επιπέδου (…) Σουπερ Λιγκ η Νίκη Βόλου (1-1-2 εντός) και φαίνεται να το έχει καταλάβει και η ίδια πλέον, ο Αστέρας Τρίπολης (3-0-3 εκτός με 5/6 over 2,5 και GG) έρχεται από επιβλητικό 1-4 στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη, κόντρα σε μια ομάδα με ανάλογα αμυντικά κενά περιμένουμε να ντουμπλάρει της νίκες του.
171.        ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ομάδες με διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, η απουσία του Μορένο (5 αγ./5 γκολ) για τους γηπεδούχους δυσκολεύει κάπως την κατάσταση αλλά το όριο για το over είναι χαμηλά (2,25) και ο Παναθηναϊκός τρώει γκολ από μόνος του. GG και over.
172.        ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΣΤΟΦ
Χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της ρώσικης Πρέμιερ η Ροστόφ (0-3-6 με 9-24 γκολ), η Σπαρτάκ (3-2-0 εντός) έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά την αποτυχία στο ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ (ήττα με 1-0).
173.        ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ
4ος γύρος του Κόπα Ιτάλια, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, ελάχιστα απασχολεί ο θεσμός τις “μικρές” της χώρας. Γνωστή για τη επιθετική φιλοσοφία της η Κάλιαρι του Τζέμαν, η Μόντενα παίζει κλειστά, ειδικά εκτός, όμως τα πέντε τελευταία παιχνίδια της είχαν τουλάχιστον δύο τέρματα, ενώ στο πιο πρόσφατο κέρδισε με 1-4 την Κροτόνε. Ίσως κυνηγήσουμε κάποιο over στο live.
174.        ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Ηρακλείου, καμία δεν τα πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Εργοτέλης όμως παίζει σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο, όντας ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει. Καθαρά αγωνιστικά Χ2 είναι το ματς, τέτοια κριτήρια όμως δεν παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στην ελληνική Σουπερλίγκα.
175.        ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του δανέζικου κυπέλλου, σε άνοδο μετά τη διακοπή του Οκτώβρη η Έσμπιεργκ (4-2-1), η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Μίντιλαντ όμως είναι ένα σκαλί πάνω. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας.
176.        ΛΥΩΝ - ΡΕΜΣ
Κατραπακιά για τη Λυών στο “Ζοφρουά Γκισάρ”, εκεί που ήταν αήττητη για σχεδόν 20 χρόνια, έχασε με 3-0 από τη μισητή Σεντ Ετιέν τερματίζοντας αήττητο δέκα (7-3-0) αγωνιστικών. Συνεχίζει το δικό της (4-3-0, νίκες εντός, Χ εκτός) η Ρεμς (1-3-3 εκτός), 7-0-1 με 20-4 γκολ μετράνε στην έδρα τους φέτος οι “Λυωναί”, όμως δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν μετά το τελευταίο σοκ.
177.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ
Σοβαρή η Σαμπντόρια του Μιχάηλοβιτς, δεν περιμένουμε να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής της.
178.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Γνωστή για την επιθετική φιλοσοφία της η Ράγιο Βαγιεκάνο, συνήθως η αδιαφορία της για το αμυντικό κομμάτι δεν μένει ατιμώρητη από τις μεγάλες ομάδας της χώρας. Δυσκολεύεται γενικά εκτός η Βαλένθια (2-2-2 στο πρωτάθλημα), δεκτός πάντως ο ελαφρύς φαβοριτισμός της.
179.        ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Ημιτελικά στο μεξικανική Λιγκίγια, διπλές αναμετρήσεις, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ . Στη μέση το σετ, καλύτερη ομάδα η Κλαμπ Αμέρικα αλλά η Μοντερέι έρχεται με ψυχολογία από τον αποκλεισμό της Άτλας, χάρις το κυριακάτικο 0-2. Σωστά μοιρασμένο, δεν θα μπλέξουμε.
180.        ΤΟΛΟΥΚΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ
Με δύο ισοπαλίες 1-1 πέρασαν αμφότερες στα ημιτελικά, 5-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Τολούκα στην κανονική διάρκεια, 3-6-0 το εκτός της Τίγκρες, τριπλή είναι.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG http://www.geoponos-bet-paok.blogspot.gr Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 04, 2014 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.