Τραγωδία για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία! ‘Έφερε 1-1 με την πιο αδιάφορη ομάδα των πλέι οφ! Τραγικός ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο α’ μέρος, έφερε 1-1 στη Λαμία, με γκολ στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, κόντρα στην ψυχωμένη τοπική ομάδα και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Αυτό που πρέπει φυσικά να σημειωθεί ότι και σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε εμπνεύσεις που δεν του βγαίνουν, όπως ο Μάρκος Αντόνιο, που τον «θυμήθηκε» μετά από δυο μήνες μεταξύ πάγκου και κερκίδας και τον Σαμάτα, που φαίνεται ότι το παλικάρι δεν μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ «λίγος».

Απόλυτα φυσιολογικά λοιπόν, ήρθε και το άσχημο αποτέλεσμα για τον δικέφαλο του Βορρά, που είναι αρνητικότατο στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Δεν μπήκε καθόλου καλά ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, δείχνοντας ότι σε έναν ακόμη αγώνα πλέι οφ, δεν είναι έτοιμος, δεν είναι τέλος πάντων, σε καλή κατάσταση και παρατηρήθηκε μια μεγάλη ασυνεννοησία στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης, όπου ο Σαμάτα φαινόταν να γύριζε πιο πίσω για να πάρει τη μπάλα και ο Ντεσπόντοφ να βγαίνει αρκετές φορές σαν φορ, σύστημα και τακτική, που δεν είχε ξαναπαίξει η ομάδα του Λουτσέσκου.

 

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία, με παίκτες όχι τόσο υψηλής ποιότητας, όπως αυτοί του ΠΑΟΚ, είχε καλή φυσική κατάσταση, καλή συνεννόηση και αλληλοκάλυψη και με υπομονή στο παιχνίδι τους, κατάφεραν να «χτίσουν» ένα καλό τείχος μπροστά από την εστία του Κοσέλεφ, ενώ από τη μέση και μπροστά έγινε… δουλίτσα για τους παίκτες του Βόκολου, που κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν στο σκορ, στις καθυστερήσεις του α’ μέρους (45+4’), με τον Σλίβκα, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

 

Θα μπορούσε μάλιστα η Λαμία να βάλει και δεύτερο γκολ στο 45+6’ με τον Κοντονίκο, που βρέθηκε μια ανάσα πριν από το γκολ, αλλά αστόχησε και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την τοπική ομάδα να προηγείται 1-0.

 

Ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγές στα πρώτα λεπτά του β΄μέρους και όχι στο ξεκίνημα, έβαλε τον Τάισον για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Ότο δεξιά και τον Μπάμπα αριστερά, ενώ μπροστά άλλαξε τον Σαμάτα, που και πάλι ήταν κάτω του μετρίου.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει πίσω τους παίκτες του ο Μάντζιος για να κρατήσουν το σκορ, να πιέζει ο ΠΑΟΚ την εστία της Λαμίας, αλλά να μην έχει ουσία στο παιχνίδι του και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 100’ με κεφαλιά του Σβαμπ από σέντρα του Ντεσπόντοφ, αλλά το 1-1 σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, αντίθετα του «κόβει δρόμο» για τον τίτλο.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης στο 90′ απέβαλε αρχικά τον Αμαράλ, γιατί ο παίκτης της Λαμίας τον εξύβρισε και αμέσως μετά έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Σλίβκα, που ήταν στον πάγκο και έτσι αποβλήθηκε κι αυτός με δεύτερη κίτρινη.

ΛΑΜΙΑ: Kοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46’ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (75’ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (75’ Λέικ), Κοντονίκος (68’ Τόσιτς), Μάλτσι, Σλίβκα (86’ Τερεζίου).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα (56’ Μπάμπα), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (60 Ότο), Σβαμπ, Οζντόεφ (75’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (56’ Τάισον), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (56’ Μπράντον).

https://www.sfina.gr/tragodia-gia-ton-paok-sti-lamia-efere-1-1-me-tin-pio-adiafori-omada-ton-plei-of/ 

Τραγωδία για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία! ‘Έφερε 1-1 με την πιο αδιάφορη ομάδα των πλέι οφ! Τραγικός ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο α’ μέρος, έφερε 1-1 στη Λαμία, με γκολ στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, κόντρα στην ψυχωμένη τοπική ομάδα και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.