«Φτωχός» επιθετικά ο ΠΑΟΚ για ακόμη ένα ματς. Ένα γκολ και τρεις τελικές σε 270 λεπτά


Επέστρεψε στην Super League με… ήττα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν τα κατάφερε το βράδυ της Κυριακής (21/4) απέναντι στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Προερχόμενος από ήττα και αποκλεισμό στο UEFA Conference League απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να βρει αντίδραση και «λύγισε» στο Φάληρο.

Επιθετικά ανεπαρκής ήταν ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στους Πειραιώτες, κάνοντας την πρώτη του τελική στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» στα τρία πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν, έχουν απογοητευτικούς αριθμούς στην επίθεσή τους. Ειδικότερα, το γκολ του Μάρκος Αντόνιο απέναντι στον Ολυμπιακό είναι το πρώτο, το οποίο βρήκαν οι Θεσσαλονικείς σε τρία ματς, αφού κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να σκοράρει.

Έτσι, λοιπόν, σε 270 αγωνιστικά λεπτά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μέτρησε ένα γκολ, ενώ σημείωσε μόλις τρεις τελικές στην εστία. Συγκεκριμένα, από μία τελική πέτυχε σε κάθε παιχνίδι με τους Βέλγους, αλλά μία τελική στον στόχο βρήκε και στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια στιγμή, σε 270 λεπτά δέχθηκε πέντε γκολ σε 12 τελικές στην εστία, με την άμυνα, αλλά και τη μεσαία γραμμή να είναι δυσλειτουργικές.

Κάθε απώλεια βαθμών στην Super League μετράει πλέον, αφού απομένουν μόλις πέντε αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να κυνηγά την επιστροφή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά τη χθεσινή ήττα, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην τρίτη θέση, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που προπορεύονται.

 https://inpaok.com/818868/ftochos-epithetika-o-paok-gia-akomi-ena-mats/

 

«Φτωχός» επιθετικά ο ΠΑΟΚ για ακόμη ένα ματς. Ένα γκολ και τρεις τελικές σε 270 λεπτά Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.