Ομάδα και λαός μια «γροθιά»! Οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις Μπράντον και Σβαμπ για τα όσα βίωσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στο Βέλγιο

Αντιμέτωποι με την απαράδεκτη, ως και ρατσιστική, συμπεριφορά των βελγικών αρχών βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ που έκαναν το ταξίδι στο Μπριζ για να στηρίξουν την ομάδα τους, για να βιώσουν αδικαιολόγητη αστυνομική βία, και τελικά να μην καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο, ενώ είχαν εισιτήρια!

Τα όσα έλαβαν χώρα δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν γνωστά και στην ομάδα, με τα μηνύματα τόσο του Μπράντον Τόμας, όσο και του Στέφαν Σβαμπ (δείτε εδώ κι εδώ), να είναι χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε λόγο για αδικαιολόγητες πράξεις βίας κατά των φίλων του Δικεφάλου, σημειώνοντας πως το ποδόσφαιρο πάντα εκδικείται, ενώ κι ο Αυστριακός μέσος υπογράμμισε  πως «Όλοι είδαμε τι έγινε με αρκετούς οπαδούς μας, που ταξίδεψαν για να μας υποστηρίξουν».

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν να γνωρίζουν το τι βίωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα υποστήριξης.

 https://inpaok.com/817639/omada-kai-laos-mia-grothia/

 

Ομάδα και λαός μια «γροθιά»! Οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις Μπράντον και Σβαμπ για τα όσα βίωσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στο Βέλγιο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.