Οι... εργοστασιακές ρυθμίσεις επέστρεψαν! Γιώργος Ζαΐρης

Δεν υπάρχει κανένας νόμος του ποδοσφαίρου που να θέλει την καλύτερη ομάδα σε ένα ματς να φεύγει νικήτρια. Υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος μπορεί να είναι μέτριος, να μην έχει το ίδιο γεμάτο ρόστερ που θα προσφέρει λύσεις τώρα που τα ματς είναι 50+ μέσα στη σεζόν, αλλά ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να απαιτεί το ματς να κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αποφάσεις του διαιτητή. 

Στο Γ. Καραϊσκάκης επιστρέψαμε στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παλιές καλές εποχές, απλά η εθνικότητα του διαιτητή άλλαξε. Που πήγε 1+1 δώρο στον Ολυμπιακό, αφού από κοντά του ήταν και ο συμπατριώτης του στο VAR. Το γκολ του Μαρτίνς δεν έπρεπε να μετρήσει. Ξεκάθαρο το φάουλ πάνω στον Σάστρε στην αρχή της φάσης. 

ADVERTISEMENT

Δεν το έδωσε ο Νογκέιρα δεν του είπε ο συμπατριώτης του να πάει να δει τη φάση. Ξέρετε ποιος διαιτητής σφύριζε χθες στο ματς; Ο συγκεκριμένος είχε βρεθεί για μια ακόμη φορά φέτος στον Πειραιά. Στο 0-0 της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ιντερ. Πολλά παράπονα και δικαιολογημένα οι ερυθρόλευκοι από την διαιτησία του. Μοιραία μπορεί να σκεφτεί κανείς μην τυχόν επέλεξε αυτό το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ για να τα «διορθώσει». 

Εγώ θα πω πως ήταν ένας πολύ κακός διαιτητής και ένας επίσης κακός στο VAR. Θα μπορούσα και να σταθώ στη φάση του πρώτου γκολ. Περισσότερο το κέρδισε ο Ναβάρο παρά το έκανε ο Κουλιεράκης. Θα ήταν χρήσιμο να δω αν και στην Πορτογαλία έχει δώσει παρόμοια πέναλτι. Η ουσία είναι πως ο διαιτητής επέτρεψε στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ολυμπιακό να κερδίσει το ματς. 

Αλλά επαναλαμβάνω γιατί πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ; Ο ΠΑΟΚ στο ματς δεν είχε φρεσκάδα. Ακόμη και οι παίκτες που δεν είχαν παίξει απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ δεν έδειξαν ικανοί να σηκώσουν την ομάδα. Προφανώς και ο υγιής Κωνσταντέλιας θα ήταν χρήσιμος. Αλλά από τη στιγμή που ο μοναδικός τρόπος να απειλήσεις είναι οι βαθιές μπαλιές εκεί υπάρχει πρόβλημα. 

Όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να κατεβάσει τη μπάλα και να τη μοιράσει απείλησε και αναφέρομαι στη διπλή ευκαιρία με Μπάμπα και Κουλιεράκη. Τελικά ήρθε το γκολ από τον Μάρκος Αντόνιο. Που διαμόρφωσε το «κάλπικο» 2-1. Κλείνοντας είναι ξεκάθαρο πως «φώναξε» εμφατικά το λάθος του Ιανουαρίου η ομάδα να μην κάνει μεταγραφές όπως είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2019 όταν πήρε το νταμπλ. 

Κοιτούσα τις αλλαγές του Ολυμπιακού. Αλλά και ποιοι έπαιξαν για να ξεκουράσουν τους επιβαρυμένους παίκτες που νωρίτερα είχαν παίξει στην Κωνσταντινούπολη. Ο ΠΑΟΚ δεν φρόντισε να γεμίσει το ρόστερ του. Και δικαιολογημένα ο κόσμος φοβάται μην τυχόν... άδειασε η ομάδα. Αλλά αυτό θα το επέλεγα στην ιεραρχία για το σημερινό κείμενο αν δεν είχαμε τις πορτογαλικές ζωγραφιές που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από το γήπεδο. 

Μια ήττα που βάζει στον ΠΑΟΚ τεράστια πίεση. Γιατί όσο κοντά ήταν στην κορυφή είναι πλέον και στην 4η θέση. Γι' αυτό είναι μονόδρομος εκτός από την νίκη στη Λαμία και αυτή με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή. Ματς που θα κρίνουν ποιος ρεαλιστικά είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ πλέον.

https://www.metrosport.gr/oi-ergostasiakes-rythmiseis-epestrepsan-955779

 

Οι... εργοστασιακές ρυθμίσεις επέστρεψαν! Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.