«Φτωχός» ΠΑΟΚ σε δημιουργία στο Βέλγιο. Τι μαρτυρούν οι αριθμοί


 Έχασε αλλά δεν… χάθηκε στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ εκεί όπου εκτός από την αλόγιστη βία κατά των οπαδών του από τις αστυνομικές αρχές γνώρισε και την ήττα από την Κλαμπ Μπριζ με ένα ιδιαιτέρως ευμετάβλητο σκορ που του επιτρέπει να ευελπιστεί σε μία πρόκριση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Στην Τούμπα θα είναι… αλλιώς για τον Δικέφαλο που εκμεταλλεύεται τις τελευταίες του ανάσες πριν εκκινήσει τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με τους Βέλγους που δεν έχουν κενό, μετατοπίζοντας την προσοχή του μεταξύ άλλων στην κατάσταση του Τόμας Μουργκ.

Προφανώς μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης των δύο ομάδων στο Jan Breydel Stadium ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει στο μπλοκάκι του όλα όσα χρήζουν αλλαγής ενόψει Τούμπας σε μία κατά γενική ομολογία μέτρια βραδιά με ένα φτωχό σκηνικό στη δημιουργία φάσεων, επιχειρώντας να κρατήσει τη μπάλα στον έλεγχο του, ωστόσο, οι Βέλγοι αποδείχθηκαν αρκετά διαβασμένοι δεδομένου πως χαλούσαν κάθε επιθετική προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» υπερφορτώνοντας συγχρόνως τη δεξιά τους πλευρά. Με μία κάκιστη ισορροπία στη φάση του 1-0, με τους Σουαλιό Μεϊτέ και Μάγκομεντ Οζντόεφ μακριά από το χώρο ευθύνης τους μπροστά από την τετράδα της άμυνας, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου έχασε το μυαλό του στην τελική προσπάθεια, απόκτησε μεταγενέστερα την ισορροπία που έψαχνε στα μετόπισθεν, γνωρίζοντας -ωστόσο- μία ήττα που οφείλει να ανατρέψει στην επαναληπτική αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Ενδεικτικό πως η στατιστική πλευρά του αγώνα πιστώνει στον ΠΑΟΚ 0.10 xGoals, σημειώνοντας 78% ποσοστό επιτυχίες στις πάσες που μοίρασε καθ΄όλη τη διάρκειά του (σ.σ από τις 347 πάσες πετυχημένες αναδείχθηκαν οι 271), έξι ευκαιρίες για γκολ με μόλις μία στο στόχο, ενώ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αποδείχθηκε ακόμη μία φορά σωτήριος δεδομένου πως τον κράτησε διορθώνοντας το λάθος του και αποκρούοντας το πέναλτι του Ίγκορ ΤιάγκοΈνα πέναλτι με πλούσιο παρασκήνιο υπό τις οδηγίες του Κίριλ Ντεσπόντοφ έχοντας συμβουλεύσει τον Κροάτη κίπερ.

https://inpaok.com/817632/ftochos-paok-se-dimiourgia-sto-velgio/

«Φτωχός» ΠΑΟΚ σε δημιουργία στο Βέλγιο. Τι μαρτυρούν οι αριθμοί Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.