Επανέλαβε τα παράπονά του για διαιτησία ο Λουτσέσκου: «Πρέπει να νικήσουμε στη Λαμία»

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό, τη διαιτησία του Νογκέιρα, αλλά και για το κομβικό παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία εκτός έδρας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

''Όσον αφορά τα παιχνίδια με τη Μπριζ η εξήγηση είναι ότι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, ανώτερη σε αρκετά επίπεδα. Για να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι στο μέγιστο των δυνατότητων σου και ξέρετε καλά ότι δεν βρισκόμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της ίωσης που αντιμετώπισαν πολλοί παίκτες. Όταν δεν βρίσκεσαι στην τέλεια κατάσταση δεν είναι κάτι εύκολο. 

ADVERTISEMENT

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε από δύο λάθη. Η πρώτη, η φάση του πέναλτι την οποία βλέπουμε πολλές φορές μέσα σε ένα παιχνίδι. Βλέποντας ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτό το πέναλτι δεν δίνεται, εκτός εάν ο διαιτητής θέλει να το δώσει. Η δεύτερη φάση, είναι στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, προηγείται φάουλ στον Σάστρε. Σε ένα χρονικό σημείο που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια επικίνδυνη κατάσταση και να πάρουμε κάτι με το δικό μας τρόπο, όπως συνέβη προς το τέλος του παιχνιδιού. Δεν ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι με μάχες, με μεγάλες μπαλιές. Αυτό οφείλεται και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που προηγήθηκαν για τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια για την πρόκριση στον Ολυμπιακό, την άξιζε, είναι κάτι που βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έτρεξε 120 λεπτά, εμείς τρέξαμε σε υψηλό τέμπο απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ και αυτό μας πήρε κομμάτι από την ενέργεια μας. Εάν δεν υπήρχαν τα λάθη μπορούσαμε να διεκδικήσουμε διαφορετικό αποτέλεσμα''.

Για την μάχη του τίτλου: ''Δεν θα έλεγα πώς υπάρχει φαβορί. Υπάρχουν τέσσερα φαβορί. Για εμάς έρχεται το ματς με τη Λαμία όπου πρέπει να νικήσουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στη χρονική σειρά που έχουμε γιατί από αυτά τα παιχνίδια στην Ευρώπη και με τον Ολυμπιακό χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας.

Υπάρχει πνευματική κόπωση για τους αμυντικούς. Υπάρχει και ο κανόνας του οφσάιντ. Είναι ένα θέμα πνευματικής κόπωσης. Έρχεται ένα ματς με τη Λαμία όπου θα πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο. Και σήμερα κερδίσαμε αρκετές μπάλες αλλά δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση και κίνηση''.

Για το αν άδειασαν ψυχολογικά οι παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ: ''Το απάντησα ήδη. Ναι τους επηρέασε. Και αυτό το παιχνίδι που έρχεται για εμάς χρειάζεται αντίδραση. Είναι καταστάσεις που σε επηρεάζουν. Τις τελευταίες 10 μέρες και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ τα πράγματα δεν μας πηγαίνουν καλά. Και σήμερα είχαμε παίκτες που ήταν επηρεασμένοι από την ίωση''.

https://www.metrosport.gr/epanelave-ta-parapona-toy-gia-diaitisia-o-loytseskoy-prepei-na-nikisoume-sti-lamia-955794

 

Επανέλαβε τα παράπονά του για διαιτησία ο Λουτσέσκου: «Πρέπει να νικήσουμε στη Λαμία» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.