Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλει ο Λουτσέσκου!

Μετράμε αντίστροφα για τον... τελικό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως είναι αναμενόμενο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του που έχουν φάει με το κουτάλι παιχνίδια τέτοιας σημασίας με τον Δικέφαλο και προσπαθούν να προετοιμάσουν την ομάδα σε όλους τους τομείς. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά. 

Η προσπάθεια γίνεται όλη την εβδομάδα και συμπεριλαμβάνει εκτός από ζητήματα τακτικής και ζητήματα ψυχολογίας και σωστής νοοτροπίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός επιχειρεί να εστιάσει σε δύο καθοριστικά σημεία που αν ο ΠΑΟΚ πιάσει υψηλές επιδόσεις τότε είναι βέβαιο ότι θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ του κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ποια είναι αυτά τα σημεία; Το πάθος και το καθαρό μυαλό. Ο 54χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να φτιάξουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να δείξουν την εικόνα που έχουμε ξαναδεί σε μεγάλα ματς όπως ήταν, για παράδειγμα, αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι νίκες στην Λεωφόρο και τα ματς με την Άιντραχτ ή την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα.

Σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες του Δικεφάλου έλιωναν σίδερα, κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες και… έπιασαν τους αντιπάλους τους από τον λαιμό. Παράλληλα, όμως, είχαν και καθαρό μυαλό που τους επέτρεψε να κάνουν την σωστή διαχείριση των αγώνων και να τους φέρνουν στα μέτρα τους. Αυτό ακριβώς ζητά ο Λουτσέσκου και για το ματς της Κυριακής: Μυαλό και καρδιά! Πάθος και καθαρή σκέψη, γιατί αυτή είναι μία αποδεδειγμένα συνταγή επιτυχίας. Πότε να επιτεθείς και πότε να πάρεις το πόδι από το γκάζι.

https://www.metrosport.gr/ayton-ton-paok-thelei-o-loytseskoy-964992

 

Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλει ο Λουτσέσκου! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.