Ομόφωνη απόφαση με τους όρους του ΠΑΟΚ! Αποδεκτές και οι δύο προϋποθέσεις που ζήτησε ο Δικέφαλος μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της Super League!

Σε ομόφωνη απόφαση για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της Super League 1 κατέληξαν οι ομάδες που συνθέτουν τον συνεταιρισμό. Πλέον, ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Κυβέρνηση!
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, εκτός της ομόφωνης απόφασης για παρουσία φιλάθλων στους αγώνες της Super League 1 που απομένουν, είναι πως έγιναν αποδεκτές και οι δύο προτάσεις που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση.

Συγκεκριμένη, υπήρξε συμφωνία τόσο για την μη παρουσία φιλάθλων στους αγώνες που οι αντίστοιχοι του πρώτου γύρου των πλέι οφ και πλέι άουτ διεξήχθησαν μπροστά σε άδειες κερκίδες (εκτός και αν συμφωνήσουν και οι δύο ομάδες), όσο και σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία κόσμου σε ποσοστό 20% επί της χωρητικότητας κάθε γηπέδου, με το όριο να ορίζεται στους 8 χιλιάδες θεατές, ανεξάρτητα από την χωρητικότητα του γηπέδου.

Πλέον, την τελική απόφαση για το αν γίνει αποδεκτή ή όχι η πρόταση της Super League 1 για κόσμο στους αγώνες της Super League που απομένουν, καλείται να πάρει η Πολιτεία!
https://www.paok24.com/super-league-1/152049/omofoni-apofasi-me-tous-orous-tou-paok
Ομόφωνη απόφαση με τους όρους του ΠΑΟΚ! Αποδεκτές και οι δύο προϋποθέσεις που ζήτησε ο Δικέφαλος μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της Super League! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.