Ο Ηλεκτρονικός σου έλεγχος περνάει απο την Αθήνα με Ψηφιακό Ευρω και με πλαφόν στη Ρευστότητα!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Στην Αθήνα θα συνεδριάσει στις 26 Οκτωβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προκειμένου να ανακοινώσει  τις  αποφάσεις του  όχι μόνο για τα επιτόκια του Ευρώ  αλλά και για ένα  project για πλήρη έλεγχο των πολιτών στην  Ευρωζώνη με  το Ψηφιακό ευρώ.

Το ψηφιακό ευρώ θα έχει τη μορφή πορτοφολιού το οποίο οι πολίτες θα “φορτίζουν” με ευρώ από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Για τον λόγο αυτό  εξετάζεται να μπει ένα πλαφόν στη ρευστότητα που θα μπορούν να διατηρούν σε ψηφιακό ευρώ οι πολίτες, της τάξης των 2.000 ή 3.000 ευρώ ανά χρήστη. Στόχος τους είναι οπως λένε το Ψηφιακό ευρώ να χρησιμοποιείται αμιγώς ως συναλλακτικό μέσο και όχι ως μέσο συσσώρευσης πλούτου.

https://amazonios.net/o-ilektronikos-soy-elegchos-pernaei-apo-tin-athina-me-psifiako-eyro-kai-me-plafon-sti-reystotita/

 

Ο Ηλεκτρονικός σου έλεγχος περνάει απο την Αθήνα με Ψηφιακό Ευρω και με πλαφόν στη Ρευστότητα!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.