Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε… νέα εποχή. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τις έως τώρα αλλαγές στον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει πλέον σε μια νέα εποχή και αυτό κάνει… μπαμ από όπου κι αν το πιάσεις. Φυσικά το πρώτο και πιο τρανταχτό κομμάτι αυτού είναι πως πλέον η Μαρία Γκοντσάροβα είναι πλέον η CEO του club. Μια γυναίκα που πολλοί την ανέφεραν ως τη… σιδηρά κυρία των «ασπρόμαυρων» μπαίνει στο τιμόνι ενός πραγματικά δύσκολου καραβιού. Δεν είναι μόνο πως ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο καράβι, αλλά και πως διαδέχεται το πιο πετυχημένο στέλεχος των τελευταίων ετών, Μάκη Γκαγκάτση.

Καλή επιτυχία στη Μαρία και θεωρώ πως έχει το σθένος, τη γρηγοράδα, την εξυπνάδα και τον χαρακτήρα να ανταπεξέλθει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη εδώ και πολλά χρόνια, όντας το δεξί του χέρι. Αυτό κάτι δείχνει και το γεγονός πως επιλέχθηκε για αυτή τη θέση αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που της έχει ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», αλλά το σύνολο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

 Όσο για τον Μάκη Γκαγκάτση τι να πει κανείς αλήθεια; Κατάφερε να βγει πρόεδρος της ΕΠΟ πριν καν ξεκινήσουν οι εκλογές, ενώ το γεγονός πως όλος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός συζητά για το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του δείχνει και το πόσο σημαντικός ήταν για τον ΠΑΟΚ.

Δεν θα είναι εύκολη αυτή η διοικητική μεταβατική περίοδος για τους «ασπρόμαυρους», αλλά θεωρώ πως με τη στήριξη όλων θα περάσει χωρίς κλυδωνισμούς.

Οι «ασπρόμαυροι» επίσης δείχνουν να μπαίνουν σε… νέα εποχή και αναφορικά με το μεταγραφικό κομμάτι. Τα προηγούμενα καλοκαίρι μέχρι τις 6 του Ιούνη ο Δικέφαλος ακόμα προσπαθούσε να αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί και ποια μεταγραφική πολιτική θα χαράξει. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα, αποφασιστικά και κατάφερε όμως να κλείσει και παίκτες ήταν τη χρονιά που είχε αναλάβει ο Λούμπος Μίχελ αθλητικός διευθυντής. Στόχος είναι και τώρα να υπάρξουν πράξεις στα κοντά.

Για την ώρα ο Δικέφαλος κινείται σε πολλά μέτωπα προσπαθεί να κλείσει γρήγορα τις υποθέσεις φορ και χαφ, αλλά και αυτές των Κεντζιόρα και Μεϊτέ. Του Σβαμπ έχει ρυθμιστεί με προφορική συμφωνία και απομένουν απλά οι υπογραφές.

Από τα ονόματα που έχουν βγει στη δημοσιότητα, καταλαβαίνει κανείς πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πιθανότητα λάθους κίνησης. Προφανώς στις μεταγραφές πάντα θα γίνονται λάθη, αλλά ο Δικέφαλος στοχεύει σε ποδοσφαιριστές με ποιότητα, προσωπικότητα και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κλείσει κάποιον, αλλά δεν έχει αργήσει κιόλας. Το σημαντικό είναι στην πρώτη ή στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας να υπάρχουν δύο τουλάχιστον προσθήκες συν τους Σβαμπ-Κεντζιόρα και Μεϊτέ.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο στενάχωρο κι αν είναι αυτό για όλους, δυστυχώς το να παραμείνει στην Τούμπα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Μακάρι να πέσω έξω, αλλά θεωρώ πως σύντομα θα φορά άλλο χρώμα φανέλας. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο, έτσι λειτουργεί η αγορά και καμία ομάδα (εκτός από τις Σίτι-Ρεάλ αυτή τη στιγμή) δεν μπορεί να αλλάξει τους νόμους της.

Για επικοινωνία:

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92

Twitter-X: Μάνος Τσαλγατίδης

E-mail: manostsalga@gmail.com

 https://inpaok.com/823946/o-paok-bainei-se-nea-epochi/

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε… νέα εποχή. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τις έως τώρα αλλαγές στον Δικέφαλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.