Αποκάλυψη για τα... λεφτά σε Κωνσταντέλια- "Εκεί θα φτάσει η πρόταση". Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια και το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, που αναφέρθηκε αρχικά στην παραίτηση του Μάκη Γκαγκάτση λέγοντας πως η μεγάλη εμπειρία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» έπαιξε τον ρόλο της για να μην υπάρξει αντίπαλος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ τόνισε πως στους πρωταθλητές περιμένουν μία ακόμη πρόταση για τον Κωνσταντέλια και αυτό πιθανότατα θα συμβεί, με τη Ζάλτσμπουργκ να φέρεται να είναι πρόθυμη να επανέλθει με πρόταση ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης – την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θέλουν 20 εκατομμύρια και 20% ποσοστό αντίστοιχα.

Επιπλέον, εκτίμησε πως για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα για Χάρτελ και Λιβάγια, ενώ η οικονομική διαφορά με τον Καμαρά παραμένει, καθώς ζητά δύο εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/832048/apokalypsh-gia-ta-trela-lefta-se-kwnstantelia-ekei-tha-ftasei-h-protash

 

Αποκάλυψη για τα... λεφτά σε Κωνσταντέλια- "Εκεί θα φτάσει η πρόταση". Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια και το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.