Η ενημέρωση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ στον ΠΑΟΚ

Ο Δανός σκόρερ, που εδώ και περίπου ένα μήνα αποτελεί τον Νο 1 στόχο του ΠΑΟΚ για την θέση του φουνταριστού, έχοντας μάλιστα στα χέρια του και μια πολύ καλή προσφορά, δεν είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα! Σχεδόν δεν μας... βλέπει! Κι ας μιλάμε για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, που είναι πιθανόν να παίζουν από τον Σεπτέμβριο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη, από την μανατζερική πιάτσα του Λονδίνου, επικαλούμενη πηγή απεύθειας από την Gol International του μεγαλοατζέντη Ζαχαβι (εκπροσωπεί τον Μπρέιθγουέιτ), έχουν ήδη ενημερώσει τον ΠΑΟΚ πως ο πελάτης του δεν έχει προτεραιότητα του αυτή την στιγμή να παίξει για την ελληνική ομάδα. Και πως θέλει να περιμένει για να δει τι προτάσεις θα του προκύψουν.

 Παρότι μέχρι τώρα η προσφορά του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και η καλύτερη που έχει στα χέρια του, ο Δανός ούτε... συγκινείται, ούτε δείχνει κάποια ... ευαισθησία να επισπεύσει την αποφασή του για να απαντήσει στον "δικέφαλο"! Κατά κάποιο τρόπο ο Μπρειθγουέιτ σαν να σνομπάρει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον ΠΑΟΚ και τον αφήνει να... βραζει στο ζουμί του! Κατά συνέπεια, με βάση την παραπάνω εξέλιξη, απομακρύνεται όλο και περισσότερο η περιπτωσή του και μάλλον δεν θα αργήσει η μέρα που οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα ενημερώσουν πως αποσύρονται από τον Μπρέιθγουέιτ γιατί δεν μπορούν άλλο να τον... παρακαλάνε και να τον περιμένουν μέχρι τον... Αύγουστο!!!

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/836995/22-5-5-5-ekat-o-marinakhs-alloy-o-el-kaampi-apanthsh-mpreithgoyeit

Η ενημέρωση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ στον ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.