Ολική ανατροπή: Υπογράφει 3ετές στον ΠΑΟΚ ο Καμαρά, πώς τον... έψησαν! Πλήρης επιβεβαίωση του Sportdog για την υπόθεση του Μαντί, καθώς ο Δικέφαλος δεν... μάσησε από τα παιχνίδια και φέρνει στην Τούμπα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, παρά το "μπάσιμο" της ΑΕΚ

Από το βράδυ του Σαββάτου το sportdog είχε σημειώσει πως η περίπτωση του Μαντί Καμαρά δεν είναι τελειωμένη για τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα του αν η ασπρόμαυρη ΠΑΕ την προηγούμενη μέρα άφηνε να εννοηθεί πως έχει δώσει διορία στον παίκτη που ολοκληρώνονταν το βράδυ της ίδιας μέρας.

Ηταν ένα μέτρο πίεσης κυρίως απέναντι στην πλευρά του ποδοσφαιριστή που προσπαθούσε να βρει καλύτερη πρόταση χρησιμοποιώντας αυτή του Δικεφάλου του Βορρά. 

Ο Μαντί Καμαρά τελικώς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και προφανώς απέρριψε ανάμεσα στις άλλες προτάσεις και αυτή της ΑΕΚ που προσπάθησε να τον δελεάσει. 

Οπως είχαμε σημειώσει, το μεγάλο δέλεαρ και τεράστιο αβαντάζ ταυτόχρονα του ΠΑΟΚ για να πείσει τον Καμαρά ήταν η συμμετοχή της ομάδας στο CHL, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να απαντήσει θετικά. Μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθει και η σχετική ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/832954/olikh-anatroph-ypografei-3etes-ston-paok-o-kamara-pws-ton-epshsan

 

Ολική ανατροπή: Υπογράφει 3ετές στον ΠΑΟΚ ο Καμαρά, πώς τον... έψησαν! Πλήρης επιβεβαίωση του Sportdog για την υπόθεση του Μαντί, καθώς ο Δικέφαλος δεν... μάσησε από τα παιχνίδια και φέρνει στην Τούμπα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, παρά το "μπάσιμο" της ΑΕΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.