Οι μεταγραφές που ψάχνει ακόμα ο ΠΑΟΚ - Εξελίξεις με Μεϊτέ και Κεντζιόρα. «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για έναν παίκτη αν δεν έρθει ο Μεϊτέ»

Με τον χρόνο να πιέζει ενόψει της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες και επεσήμανε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει τι συμβαίνει και ενδεχομένως να… πιέσει και αυτός τις πλευρές των παικτών για να υπάρξουν γρηγορότερα οι εξελίξεις.

Εκτίμησε ότι ενδεχομένως του Κεντζιόρα να έχει καλή κατάληξη μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ εξελίξεις να υπάρχουν και στο θέμα του Μεϊτέ.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ο Λουτσέσκου με τους διοικούντες να βάλουν σύντομα τις προτεραιότητες σε μια σειρά και το τι θα πρέπει να γίνει καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός, που δεν θέλει να υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, επιθυμεί να έχει από την πρώτη στιγμή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τους πέντε της μεσαίας γραμμής.

Ακούστε το σχετικό αποσπασμα…

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/834740/oi-metagrafes-poy-psaxnei-akoma-o-paok-ekselikseis-me-meite-kai-kentziora 

Οι μεταγραφές που ψάχνει ακόμα ο ΠΑΟΚ - Εξελίξεις με Μεϊτέ και Κεντζιόρα. «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για έναν παίκτη αν δεν έρθει ο Μεϊτέ» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.