ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Παρακολουθεί τον θηριώδη Αφρικανό φορ Μοχάμεντ Κονατέ σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση του θηριώδους φορ, Μοχάμεντ Κονατέ, όπως αναφέρει Βέλγος δημοσιογράφος.

 

Σύμφωνα με ποστ του Βέλγου δημοσιογράφου Sacha Tavolieri, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση ου Μοχάμεντ Κονατέ για την ενίσχυση της επίθεσής του.

Συγκεκριμένα, ο Tavolieri αναφέρει ότι για τον φορ από την Μπουρκίνα Φάσο, που μένει ελεύθερος από την Ακχμάτ Γκρόζνι, έχει ήδη καταθέσει πρόταση η Τράμπζονσπορ, με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ σύν μπόνους. Παράλληλα όμως, ο Βέλγος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι τον παίκτη παρακολουθούν τόσο η γαλλική Λανς, όσο και ο ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει ρωσικό διαβατήριο, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ και έχει ύψος 1,91μ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 29 παιχνίδια του ρωσικού πρωταθλήματος, σημειώνοντας 11 γκολ, ενώ είχε και μία ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Κίμκι, Ταμπόφ, Πιούνικ Ερεβάν, Γκόμελ και Καϊράτ Αλμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΕΔΩ https://www.sport24.gr/football/paok-metagrafes-parakoloythei-ton-thiriodi-afrikano-for-mochament-konate-symfona-me-velgo-dimosiografo.10337173.html
ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Παρακολουθεί τον θηριώδη Αφρικανό φορ Μοχάμεντ Κονατέ σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση του θηριώδους φορ, Μοχάμεντ Κονατέ, όπως αναφέρει Βέλγος δημοσιογράφος. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.