Το... πιστεύουν για Μεϊτέ σε ΠΑΟΚ - Κρίσιμη η Δευτέρα - Το συμβόλαιο

Το γεγονός ότι οι άλλες περιπτώσεις δεν φαίνεται ότι μπορούν να προχωρήσουν αλλά και το ότι ο Σουαλιό Μεϊτέ δεν έχει δει κάτι να κινείται από Αραβία μεριά, φαίνεται πως φέρνουν πιο κοντά στην μονιμοποίηση του τον Γάλλο χαφ.

ΠΑΟΚ: Το γεγονός ότι οι άλλες περιπτώσεις δεν φαίνεται ότι μπορούν να προχωρήσουν αλλά και το ότι ο Σουαλιό Μεϊτέ δεν έχει δει κάτι να κινείται από Αραβία μεριά, φαίνεται πως φέρνουν πιο κοντά στην μονιμοποίηση του τον Γάλλο χαφ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να λέει πως έχει αποσυρθεί από την υπόθεση του 30χρονου μέσου αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της LIVE SPORT η πρόταση παραμένει κανονικά στο τραπέζι, ενώ η συμφωνία του Δικεφάλου με την Μπενφίκα για 1,5 εκ. ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους δεν έχει πάει στον… καλαθό των αχρήστων.

Την Δευτέρα οι εξελίξεις θα κορυφωθούν για τον Μεϊτέ που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και ετοιμάζεται σιγά σιγά για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από μια γενναία… εξτρά άδεια.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ αφορά συμβόλαιο τριετές κλειστό με 1,5 εκ. Ευρώ τον χρόνο με γενναία μπόνους τόσο προσωπικά για τον ίδιο όσο και για επίτευξης στόχων της ομάδας. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την αγορά, εκτιμούν πως ο Μεϊτέ δύσκολα θα βρει αυτή την εποχή καλυτερο πακέτο από αυτό του ΠΑΟΚ και πως δεν θα αργήσει να απαντησει θετικά στον Δικέφαλο.

Πηγή: sfina.gr


 

Το... πιστεύουν για Μεϊτέ σε ΠΑΟΚ - Κρίσιμη η Δευτέρα - Το συμβόλαιο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.