Μεϊτέ: Επικοινωνία της πλευράς του με τον ΠΑΟΚ. Τι ειπώθηκε μεταξύ τους

Η αποστολή του ΠΑΟΚ φεύγει τη Δευτέρα για προετοιμασία στην Ολλανδία, οι εκκρεμότητες στο ασπρόμαυρο ρόστερ δεν είναι πολλές, αλλά αυτές τις μέρες γίνεται προσπάθεια να… μειωθούν.

Η μία εκκρεμότητα είναι στα χαφ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ζητήσει είτε την παραμονή του Μεϊτέ, είτε την απόκτηση ενός παίκτη στη θέση του…

Σε ό,τι αφορά τον Μεϊτέ, ο Γάλλος δεν έχει αντιδράσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά αυτήν την εβδομάδα υπήρξε μια εξέλιξη.

Η πλευρά του 30χρονου χαφ επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ προσπαθώντας να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση και θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει ξεγράψει τον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος ψάχνει αυτή την εποχή ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Σ΄ αυτή τη φάση προτιμά να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπενφίκα κι αν δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, θέλει να ξέρει αν η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή.

Προς το παρόν η πόρτα δεν έχει κλείσει, αλλά το μήνυμα που πήρε είναι πως αν καθυστερήσει, μάλλον δεν θα βρει τη θέση στην ομάδα.

Ήδη στον ΠΑΟΚ επανέφεραν στο προσκήνιο τις περιπτώσεις του Ρουμάνου Μάριν της Κάλιαρι και του Μίσιτς, οι οποίες ήταν “παγωμένες” αλλά εσχάτως βγήκαν από το… ψυγείο.

πηγή: FORZA


Ο Κεντζιόρα και η… εναλλακτική.

Τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση

Αν αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θέμα που καίει τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αυτό είναι η θέση στο κέντρο της άμυνας που παραμένει ανοιχτή, όσο δεν κλείνει η απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει αυτό το μέτωπο όσο πιο γρήγορα γίνεται κι εφόσον συμβεί αυτό, θα είναι καλυμμένος τουλάχιστο μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στην περίπτωση του Κεντζιόρα παίζεται ένα… πόκερ καθώς η Ντιναμό Κιέβου, παρότι δεν έχει το πάνω χέρι, επιμένει στα 500.000 ευρώ συν 500.000 ευρώ εφόσον ο ΠΑΟΚ παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του κατέστησε σαφές ότι καλύπτει τις 150.000 ευρώ που οφείλουν οι Ουκρανοί στον Πολωνό αμυντικό, τα έχει βρει με τον ίδιο σε ό,τι αφορά το δικό του συμβόλαιό και περιμένει εξέλιξη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επικοινώνησαν με τον Κεντζιόρα και ζήτησαν γρήγορη λύση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Κεντζιόρα ότι περιμένει μια λύση μέχρι τη Δευτέρα, διαφορετικά θα πρέπει να δει πια και τις άλλες επιλογές του. Ο Πολωνός θεωρεί ότι θα καταφέρει να απεμπλακεί από τη Ντιναμό Κιέβου, που σε κάθε περίπτωση, θα δυσκολευτεί να τον πληρώσει εφόσον της μείνει… αμανάτι μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του…

Αν δεν υπάρξουν νέα ως τη Δευτέρα, τώρα ο ΠΑΟΚ θα πάει στη δεύτερη επιλογή του.

Αυτή δεν είναι πια ο Βραζιλιάνος Ραμάλιο, που έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν, καθώς στην Τούμπα αποφάσισαν να μην κάνουν την κίνηση για την απόκτησή του.

Ο παίκτης που είναι στο “κάδρο” πίσω από τον Κεντζιόρα, είναι ευρωπαίος, είναι διεθνής, είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (γύρω στα 25-26) και παρότι έχει συμβόλαιο με ομάδα, έχει τη δυνατότητα να το σπάσει.

Σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις στο θέμα του δεξιού στόπερ αναμένονται στις αρχές της νέας εβδομάδας…

πηγή: FORZA

https://inpaok.com/826024/o-kentziora-kai-i-enallaktiki/

 

Μεϊτέ: Επικοινωνία της πλευράς του με τον ΠΑΟΚ. Τι ειπώθηκε μεταξύ τους Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.