Δημοσίευμα από τη Σερβία: «Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Ματίγια Γκλούστσεβιτς»

Δημοσίευμα από τη Σερβία φέρνει τον ΠΑΟΚ να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον 20χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό Ματίγια Γκλούστσεβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 2004 και αγωνίζεται για τη σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, ομάδα, η οποία τερμάτισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην πέμπτη θέση του σερβικού πρωταθλήματος και κέρδισε εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας meridiansport.rs, ο ΠΑΟΚ «εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή και ρώτησε για την τιμή του, προκειμένου να τον καταστήσει συμπαίκτη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς».

Να σημειωθεί πως ο νεαρός Σέρβος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη Ραντνίτσκι, έχοντας συνολικά 35 συμμετοχές, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η ιταλική Τζένοα, αλλά και ομάδες από το Βέλγιο.

https://www.metrosport.gr/dimosieyma-apo-ti-servia-o-paok-rotise-gia-ton-matigia-gkloystsevits-997024

 

Δημοσίευμα από τη Σερβία: «Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Ματίγια Γκλούστσεβιτς» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.