Υπάρχει συμφωνία για Σαμάτα. Όσα γράφονται στο εξωτερικό για τον κεντρικό επιθετικό του ΠΑΟΚ και η πραγματική διάσταση του θέματος

Απο  νωρίς διαβάσατε στo PAOK24, την πλήρη διάσταση του θέματος που έχει προκύψει με τον Αλί Σαμάτα και την Αλ Χολούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Το ενδιαφέρον και οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένες, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει ωστόσο να αντικαταστήσει τον παίκτη, μετά και την φυγή του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Νυρεμβέργη.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει από τον 2ο προκριματικό γύρο στο Champions League, δε θα ήθελε να μείνει με μόνο επιθετικό τον Μπράντον Τόμας. Στο εξωτερικό, ωστόσο, τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο μέλλον του Σαμάτα μιλούν για συμφωνία της Αλ Χολούντ τόσο με τον παίκτη όσο και με τους «ασπρόμαυρους». Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

https://www.paok24.com/metagrafes/501138/yparchei-symfonia-gia-samata/ 

Υπάρχει συμφωνία για Σαμάτα. Όσα γράφονται στο εξωτερικό για τον κεντρικό επιθετικό του ΠΑΟΚ και η πραγματική διάσταση του θέματος Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.