Ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ! Πολλές αποκαλύψεις για ακόμα ένα Σάββατο φέρνουν τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστές είναι ο ΠΑΟΚ.

Όπως κάθε Σάββατο η στήλη Παρασκήνια του Sportime έρχεται να κάνει πάταγο και σας φέρνει αποκαλύψεις για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής της Super League 1, έχει μία αρκετά έτοιμη ομάδα, που ωστόσο θέλει κάποιες πινελιές για να παραμείνει σε τοπ επίπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα και είναι σίγουρο ότι η διοίκηση δύσκολα θα του χαλάσει χατίρι μετά τα όσα έχει κάνει ο Ρουμάνος.

Φυσικά υπάρχουν τα θέματα παραμονής στην ομάδα, ωστόσο η Νο1 ανάγκη είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που δε θα έχει καμία σχέση με αυτούς που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ.

Ο πρωταθλητής χρειάζεται έναν παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ και φαίνεται ότι έχει βρει τον… εκλεκτό του. Ποιος είναι όμως αυτός;

https://www.sportime.gr/podosfairo/o-eklektos-tou-paok-thema-me-el-kaampi-ke-i-prospathia-tou-almeida/

 

Ο ΠΑΟΚ κάνει «στροφή» στον Μπρούνο Πέτκοβιτς

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, έχουν το όνομα του Κροάτη επιθετικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του σέντερ φορ. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, που πάντως αρχίζει να απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς, όπως διαβάσατε πριν από λίγες ημέρες στο Gazzetta, αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του «Δικεφάλου» για τη θέση του σέντερ φορ.

Πριν από τέσσερις ημέρες οι Κροάτες έκαναν λόγο για… ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον σέντερ φορ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, το όνομα του οποίου είναι εδώ και καιρό στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ασχολήθηκαν για μεγάλο διάστημα με τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, ωστόσο ο Δανός επιθετικός της Εσπανιόλ βγήκε από τη λίστα των υποψηφίων, με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς να κερδίζει έδαφος έναντι των άλλων υποψήφιων για την «ασπρόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, κυρίως λόγω των πολύ υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που προβάλλει, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αφού θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Η Φιορεντίνα και η Μπολόνια προσέφεραν ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ.

Τα ΜΜΕ της χώρας του αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω από το απλό ενδιαφέρον υποστηρίζοντας πως κοιτάζει αρκετά ζεστά την περίπτωση του Πέτκοβιτς.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2350399/o-paok-kanei-strofi-ston-mproyno-petkobits

Ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ! Πολλές αποκαλύψεις για ακόμα ένα Σάββατο φέρνουν τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστές είναι ο ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.