Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων με Κεντζιόρα. Όλα τα δεδομένα και τα επόμενα βήματα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πολωνού στον ΠΑΟΚ...

Από το απόγευμα της Παρασκευής (5/7), έχει γίνει γνωστό πως ο Τόμας Κεντζιόρα έφτασε σε συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες του PAOK24 επιβεβαιώνουν αυτό το δημοσίευμα που ήρθε από την Ουκρανία και πλέον αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει για την Ολλανδία και να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. 

Σε όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, έγιναν αρκετές επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και έτσι φτάσαμε στο αίσιο τέλος, για μια από τις υποθέσεις που έκαιγαν τον Δικέφαλο, αφού άπαντες -μαζί και ο παίκτης- ήθελαν την συνέχεια της συνεργασίας ΠΑΟΚ – Κεντζιόρα.

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής οι εξελίξεις, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν την οριστικοποίηση της κατάστασης. Γεγονός που αναμένεται ακόμη και μέσα στην σημερινή ημέρα (6/7). Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός προπονούνταν κανονικά όλο αυτό το διάστημα, είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον «κλειδώσει» η ελευθέρας του από τον ουκρανικό σύλλογο, θα ενσωματωθεί άμεσα στο Χορστ της Ολλανδίας.

Θυμίζουμε πως ο Κεντζιόρα έχει αγωνιστεί ήδη 1,5 σεζόν στον ΠΑΟΚ, μετρώντας συνολικά 57 συμμετοχές και 4 γκολ. Στην χρονιά που ολοκληρώθηκε, με τον Δικέφαλο πρωταθλητή Ελλάδος, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής εξελίχθηκε σε υπερπολύτιμο στοιχείο της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, μετά και τον τραυματισμό του Εκόνγκ.

https://www.paokmania.gr/podosfairo/metagrafes/241332-en-anamoni-ton-oristikon-exelixeon-me-kentziora

 

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων με Κεντζιόρα. Όλα τα δεδομένα και τα επόμενα βήματα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πολωνού στον ΠΑΟΚ... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.