Εξελίξεις με Βαγιαννίδη. Για τον Γιώργο Βαγιαννίδη το επόμενο συμβόλαιο μπορεί να είναι αρκετά σημαντικό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις με Παναθηναϊκό

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον Γιώργο Βαγιαννίδη η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.  Ο Βαγιαννίδης δεν τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο και ήδη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βλέπουν την περίπτωση του διεθνούς 23χρονουΈλληνα δεξιού μπακ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από το εξωτερικό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και μάλιστα με καλά λεφτά. Άλλωστε η ιστορία με τη Βραζιλία δεν έχει παλιώσει και πολύ.

Δεν είναι πάντως και λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να μιλούν για περίπτωση… Μπρινιόλι και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. 

Θα πρέπει πάντως ο διεθνής μπακ να πάρει τη σημαντική απόφαση τώρα που τελειώνει το συμβόλαιό του. Η κίνησή του π.χ. να πάει στο παρελθόν στην Ίντερ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

 

https://www.sportime.gr/podosfairo/exelixis-me-vagiannidi/ 

Εξελίξεις με Βαγιαννίδη. Για τον Γιώργο Βαγιαννίδη το επόμενο συμβόλαιο μπορεί να είναι αρκετά σημαντικό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις με Παναθηναϊκό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.