Κριτική ΠΑΟΚ: Κορυφαίος Οζντόεφ - Εξιλεώθηκε ο Κωνσταντέλιας. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γαλατασαράι.


 ΚΟΤΑΡΣΚΙ: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν καταπληκτικός. Με σπουδαίες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Κράτησε τον ΠΑΟΚ σε κομβικά σημεία του αγώνα και κυρίως στα διαστήματα που η Γαλατασαράι πίεσε. Δεν φέρει σαφώς καμία ευθύνη στα γκολ.

ΜΠΑΜΠΑ: Καλό παιχνίδι από τον Γκανέζο μπακ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη φάση του αυτογκόλ. Γενικώς όμως ήταν πανταχού παρών στο γήπεδο με πολλές λύσεις κυρίως αμυντικά σε ένα παιχνίδι που τον χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ. 

ΚΟΛΕΙ: Πήρε φανέλα βασικού αντί του Μιχαηλίδη. Έκανε ένα παιχνίδι σχεδόν αλάνθαστο αν αναλογιστεί κανείς πως είχε να αντιμετωπίσει τον Οσιμέν. Κυρίαρχος σε αέρα και… έδαφος. Εκ των κορυφαίων.

ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ: Κι αυτός είχε πολλή δουλειά και πήρε καλό βαθμό. Σοβαρός, σταθερός και χωρίς λάθη. 

ΟΤΟ: Δεν έλειψαν τα λάθη στο παιχνίδι του. Παραλίγο ένα εξ’ αυτών να στοιχίσει στην ομάδα του. Επιθετικά δεν πήρε πρωτοβουλίες. Το έκανε ελάχιστες φορές και σε μία από αυτές έβγαλε την καθοριστική πάσα για το γκολ της ισοφάρισης.

ΚΑΜΑΡΑ: Με πολλά τρεξίματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ενδεχομένως στην ανάπτυξη του παιχνίδια μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές, όμως έκανε πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και «κούμπωσε» με τον Οζντόεφ. 

ΟΖΝΤΟΕΦ: Ενδεχόμενος το κορυφαίο του παιχνίδι σε ένα γήπεδο που το γνώριζε καλά από τη θητεία του στο τουρκικό πρωτάθλημα. Εγκεφαλικό παιχνίδι, δυναμικό όποτε χρειάστηκε με ωραίο άπλωμα του παιχνιδιού και ελάχιστα λάθη. Αντικαταστάθηκε λόγω κόπωσης.

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ: Είχε διάθεση. Προσπάθησε να κρατήσει μπάλα όποτε χρειάστηκε δίνοντας παράλληλα αρκετές βοήθειες στον Ότο αμυντικά. Πέρασε στη φάση του γκολ την πάσα-κλειδί στον Ισπανό μπακ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ: Έχασε την ευκαιρία του αγώνα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και θα μπορούσε σε 2-3 περιπτώσεις να έχει καλύτερη τελική σκέψη ή και εκτέλεση. Τελικά η επιμονή του δικαιώθηκε αφού βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να σκοράρει.

ΤΑΙΣΟΝ: Μπορεί να μην πήγε στο γνωστό του παιχνίδι με τις κατά μέτωπο διεισδύσεις, αλλά δεν εκβίασε προσπάθειες. Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες και να δημιουργήσει ρήγματα, ενώ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ. Γενικώς πάντως δεν ήταν στη μέρα του.

ΤΣΑΛΟΒ: Καλό παιχνίδι από τον Ρώσο με πολλές κινήσεις εντός και εκτός περιοχής. Συμμετοχικός, κινήθηκε και εκτός περιοχής δίνοντας λύσεις, δεν το δόθηκε η ευκαιρία να βρει άμεση επαφή με την μπάλα εντός περιοχής για να απειλήσει. Όλα αυτά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε ιδιαίτερα και αποχώρησε στο 70ο λεπτό. 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Τισουντάλι ήταν η πρώτη αλλαγή του ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός μπήκε με φουλ διάθεση στο παιχνίδι και ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Στο 75’ πέρασαν στο γήπεδο οι Σβαμπ και Ντεσπόντοφ. Στο 81ο λεπτό ο Μπακαγιόκο πήρε τη θέση του Καμαρά.

Κριτική ΠΑΟΚ: Κορυφαίος Οζντόεφ - Εξιλεώθηκε ο Κωνσταντέλιας. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γαλατασαράι. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.