Ο λόγος που απογοητεύτηκε ο Λουτσέσκου – Τι είπε για τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πίστεψε σε καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλατασαράι.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλατασαράι γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο πρώτο του σχόλιο στην Cosmote TV, ανέφερε πως με βάση την εικόνα του ματς οι «ασπρόμαυροι» μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κι αυτό, αφού θα έπρεπε να έχουν καλύτερη αντίδραση στο πρώτο και τρίτο γκολ, ενώ σημείωσε πως οι παίκτες επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα του Ali Sami Yen.

«Σε αυτά τα παιχνίδια, σε αυτή την ένταση και σε αυτό το επίπεδο, όταν θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Δυστυχώς στο 0-0 είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Κωνσταντέλια που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα, αν και ήμασταν λίγο επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα και το τρίτο είναι πως δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία ήταν αφελή, τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε ειδικά το πρώτο και το τρίτο. Φεύγω με την αίσθηση πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη τύχη στο παιχνίδι αλλά και άλλο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.sportime.gr/podosfairo/paok/o-logos-pou-apogoiteftike-o-loutseskou-ti-ipe-gia-ta-gkol-pou-dechtike-o-paok-ke-tin-atmosfera/ 

Ο λόγος που απογοητεύτηκε ο Λουτσέσκου – Τι είπε για τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πίστεψε σε καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλατασαράι. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.