Ο ΠΑΟΚ βροντοφώναξε ότι ήρθε! Ιστορική και εμφατική νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Ιστορική και… υπερηχητική η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη Futsal Super League με τον Δικέφαλο να κάνει… πάρτι στο Βύρωνα απέναντι στην Κόμπρα την οποία κέρδισε με 7-0 με τους Μουρανάκα και Μπικιάρη να πετυχαίνει από τρία γκολ ο καθένας.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά και άρχισε να ξεδιπλώνει το παιχνίδι του στη συνέχεια. Στο 9′ οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν με τον Τζαγκίδη να κλέβει και να βρίσκει τον Μπικιάρη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1 και πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ του Δικεφάλου στη μεγάλη κατηγορία.

Στο 14′ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Αναστασιάδη μετά από πολλές κόντρες στην περιοχή των γηπεδούχων και ενώ ήταν πεσμένος με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Δύο μόλις λεπτά μετά ο Μπικιάρης με τακουνάκι πέτυχε δεύτερο γκολ για το 0-3, μετά από σέντρα σουτ του Τσίτσου.

Με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μουρανάκα έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 0-4 για τον ΠΑΟΚ.

Αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει στην κόντρα τον Μπικιάρη να πατάει για τον Μουρανάκα που έκανε το 0-5 στο 25′.

Το… ασπρόμαυρο πάρτι συνεχίστηκε με τον Μουρανάκα να κάνει νέα επέλαση στο 32′ και με τελείωμα με το δεξί να γράφει το 0-6.

Στο 35′ ο Μπικιάρης πέτυχε και αυτός το τρίτο του γκολ όταν μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Αναστασιάδη και με την προβολή του έκανε το 0-7.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά με τον Δικέφαλο να φτάνει στη σπουδαία νίκη και να μπαίνει με το δεξί στη νέα σεζόν.

Για τη 2η αγωνιστική της Futsal Super League ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας που ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 9-3 από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ mαteco (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Αμαλίδης, Λιώνης, Παπαδόπουλος, Κεφαλίδης, Τζακίδης, Μπικιάρης 3, Τσίτσος, Ντιέγκο, Μουρανάκα 3, Αναστασόπουλος, Αναστασιάδης 1.

https://www.paok24.com/as-paok/514884/o-paok-vrontofonaxe-oti-irthe/

 

Ο ΠΑΟΚ βροντοφώναξε ότι ήρθε! Ιστορική και εμφατική νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.