Ντεμπούτο για Ουρτάδο στον ΠΑΟΚ Β (pics). Πρώτη επίσημη αναμέτρηση για τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή

Πρεμιέρα κάνει τη σημερινή (22.09) μέρα ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στη Super League 2 κατόπιν ενός απαιτητικού κύκλου προετοιμασίας ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τους «ασπρόμαυρους» να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εξαιρουμένου του Κιτσάκη που δεν έχει επανέλθει από τον περσινό τραυματισμό του, αλλά και του Καστίδη που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γνωστοποιήθηκαν οι επιλογές των Ταξίδη-Παπαβασιλείου λίγα λεπτά την πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου.

Συμπεριλαμβανομένων αυτών και ο Χόρχε Ουρτάδο που τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης, πραγματοποιώντας προσεχώς την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση με τη δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων». Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στον ΠΑΟΚ τη φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού υπό καθεστώς δανεισμού από τη Γουότφορντ επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του INPAOK αναφορικά με τη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω τα φωτογραφικά «κλικ» που απομόνωσε το INPAOK από την προθέρμανση του ΠΑΟΚ Β πριν το ματς με τον Ηρακλή, με τον Ουρτάδο σε πρώτο πλάνο:

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως η έλευση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο διευρύνει τους Κολομβιανούς ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει συνολικά ο ΠΑΟΚ δεδομένου ότι συνιστά τον τρίτο από την εν λόγω χώρα μετά τους Αντόλφο Βαλένσια και Ντιέγκο Χινκάπιε. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια το επικείμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Δικεφάλου δόθηκε δανεικός από τη Γουότφορντ στις Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν (Κολομβία), New York Red Bulls (Αμερική) και Τζίλιγχαμ (Αγγλία). Την περσινή σεζόν κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε League 2 και FA Cup στην Αγγλία, με τη χρηματιστηριακή του αξία να μένει στάσιμη στις 700 χιλιάδες ευρώ το τελευταίο έτος.

https://inpaok.com/835857/ntebouto-gia-ourtado-ston-paok-v-pics/

 

Ντεμπούτο για Ουρτάδο στον ΠΑΟΚ Β (pics). Πρώτη επίσημη αναμέτρηση για τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.