Αυτές τις αλλαγές θα κάνει ο Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά Άρη!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε η ομάδα του, τα δύο από τα τρία γκολ από τους παίκτες της Γαλατασαράϊ κάτι το οποίο επεσήμανε στις δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του, να στρέψουν το ενδιαφέρον τους, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την νίκη να έιναι μονοδρομος.
Μάλιστα στις δηλώσεις του αναφορικά με την ενδεκάδα αλλά και την κατάσταση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ήταν ξεκάθαρος: «Προφανώς δεν θα αποκαλύψω την ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη. Όσο για τον Ζίβκοβιτς είχε ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες πριν τον Βόλο και ίσως αυτό που αισθάνθηκε στο παιχνίδι με την Γαλατά, να προήλθε και από αυτό το πρόβλημα. Τελειώσαμε πολύ καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».
Όλα δείχνουν ότι θα περιορίσει τις αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει στην ομοιογένεια και στο σύνολο. Στα αμυντικα χαφ σιγουρα ξεκιναει ο Σβαμπ με παρτενερ ισως τον Μπακαγιοκο. Ο Ντεσπόντοφ διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ αν ειναι εντάξει ο Αντριγια Ζίβκοβιτς, μάλλον οι δυο τους θα ειναι στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Μουργκ δεκαρι και τον Τισουνταλι φορ ενώ οι Μιχαηλίδης και Σάστρε θα παίξουν στην άμυνα αντί του Κόλεϊ και του Γιόνι Ότο.

 

Αυτές τις αλλαγές θα κάνει ο Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά Άρη! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 28, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.