Daily Mail για ΠΑΟΚ και Ντέσερς: «Πιέζει τη Ρέιντζερς να φύγει»

«Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρέιντζερς για συμφωνία όσον αφορά την υπογραφή του επιθετικού Σιριέλ Ντέσερς…», γράφει η Daily Mail, αλλά και πολλά άλλα δημοσιεύματα στη Βρετανία, που αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός διεθνής έχει ήδη υποβάλλει αίτημα μεταγραφής, σε μια προσπάθεια να πιέσει τη Ρέιντζερς και να αποχωρήσει…

Ο Ντέσερς, 29 ετών, σημείωσε 23 γκολ και εννέα ασίστ μετά από τη μετακόμισή του στη Γλασκώβη, από την ιταλική Κρεμονέζε, σε συμφωνία 4,3 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο Ιούλιο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε «προχωρημένες συνομιλίες» με τον σύλλογο του Ibrox, ο οποίος αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ντέσερς έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και η Ρέιντζερς θα ζητήσει σημαντική αμοιβή για έναν παίκτη, που έχει διχάσει τις απόψεις μεταξύ των οπαδών, με βάση πάντα τα όσα καταγράφονται στη Βρετανία.

Ενώ ο ΠΑΟΚ εξετάζει επίσης τον Δανό διεθνή επιθετικό Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, αναφέρεται ότι οι συζητήσεις με τον Ντέσερς είναι σε προχωρημένο επίπεδο και ότι ο παίκτης είναι ικανοποιημένος με τους οικονομικούς όρους που του προσφέρονται.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο προπονητής, Φιλίπ Κλεμάν, θέλει να φέρει τουλάχιστον έναν ακόμη επιθετικό ως μέρος αναμόρφωσης της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

https://www.sfina.gr/daily-mail-gia-paok-kai-ntesers-piezei-ti-reintzers-na-fugei/

 

Daily Mail για ΠΑΟΚ και Ντέσερς: «Πιέζει τη Ρέιντζερς να φύγει» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.