Θα κερδίσουν το στοίχημα; Ο Λύρατζης, ο Τσαούσης και ο… εσωτερικός ανταγωνισμός

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση των προπονήσεων του στη Νέα Μεσημβρία, καθώς από τη Δευτέρα το «χτίσιμο» του Δικεφάλου του Βορρά για τη νέα σεζόν μεταφέρεται στο Χορστ της Ολλανδίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει μία πρώτη γεύση για τα πρόσωπα που υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική χρονιά ανακοινώνοντας την αποστολή των παικτών που θα ταξιδέψει για να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να κερδίσουν το στοίχημα αυτό, μετά την επιστροφή τους στον ΠΑΟΚ από το δανεισμό τους την περασμένη σεζόν.

Ο πρώτος, δόθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης εκεί όπου μέτρησε 11 συμμετοχές, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετρώντας 1 γκολ και 3 ασίστ.

Τώρα, βρίσκονται ξανά στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ και δίνουν τη μάχη τους για να διατηρήσουν τη θέση τους σε αυτό.

Ο… εσωτερικός ανταγωνισμός είναι φυσικά μεγάλος με τον Λύρατζη να έχει «μπροστά» του τους Ότο και Σάστρε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Τσαούσης τους Μπάμπα και Ράφα Σοάρες.

Τον περασμένο Γενάρη μάλιστα ο Λουτσέσκου είχε αναφερθεί στην περίπτωση του Λύρατζη, όταν είχε αναφερθεί στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί δανεικός:

«Δεν ήθελα να φύγει, ήθελα να μείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξει, αλλά με την συχνότητα των αγώνων είναι σημαντικό να τον έχουμε εδώ για την ομάδα. Σε μια στιγμή μπορεί να έρθει η ώρα που θα παίξει και θα πρέπει να είναι έτοιμος. Τον θέλω εδώ, αυτή είναι η απόφαση μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει τον χώρο του, αλλά αισθάνομαι ότι θα βρει τρόπο και χώρο να παίξει».

Λίγες ημέρες μετά, όταν τελικά ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε για τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

«Ήθελε να πάει να παίξει, είχε αυτή τη δυνατότητα, προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε εδώ. Καταλαβαίνω την απόφαση που πήρε».

Το συμβόλαιο του Λύρατζη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, ενώ του Τσαούση το καλοκαίρι του 2025.

https://www.paok24.com/preseason/500931/tha-kerdisoyn-to-stoichima/

 

Θα κερδίσουν το στοίχημα; Ο Λύρατζης, ο Τσαούσης και ο… εσωτερικός ανταγωνισμός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 28, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.