Αλεξίου: «Σκυλί του πολέμου ο Καμαρά-Σωστή η παραμονή Κωνσταντέλια»

Για τον ΠΑΟΚ και τις εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο μίλησε ο Αλέξης Αλεξίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον Τόμας Κεντζιόρα:
 «Είναι λογικό ότι ο Λουτσέσκου ήθελε να παραμείνει γιατί έχει κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Κουλιεράκη και έχει μια καλή απόδοση. Ο κορμός της ομάδας πρέπει να μείνει ο ίδιος και να προστεθούν 3-4 παίκτες. Ο Κεντζιόρα είναι ένας παίκτης, που μπορεί να ''χτίζει'' το παιχνίδι από την άμυνα, όπως όλοι οι σύγχρονοι στόπερ».


Για τον Καμαρά: «Είναι σκυλί του πολέμου. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και ο Λουτσέσκου έκανε πολύ καλά που τον πήρε, βάζοντας ένα δυνατό στοιχείο στη φαρέτρα του».

Για το μέλλον του Μεϊτέ: 
«Εάν παραμείνει ο Μεϊτέ θα συνδυαστεί εξαιρετικά με τον Καμαρά. Μακάρι να μείνει ο παίκτης γιατί ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να ψάξει αντικαταστάτη».

Για τις μεταγραφές που αργούν:
 «Κανονικά ο προπονητής έπρεπε να είχε έτοιμους τους παίκτες, ενόψει των προκριματικών του Champions League. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα πρωτοκλασάτο σέντερ φορ και θα βοηθούσε εάν αποκτούσε και δύο εξτρέμ ή έναν στόπερ για να βοηθάει τους Κεντζιόρα και Κουλιεράκη».
Για την παραμονή του Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας έκανε καλά που δεν έφυγε διότι μέσω των προκριματικών του Champions League θα μπορέσει να ανεβάσει το κασέ του». 

 

Αλεξίου: «Σκυλί του πολέμου ο Καμαρά-Σωστή η παραμονή Κωνσταντέλια» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 28, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.