Φέρνει... Φορτούνη ο ΠΑΟΚ - Κλείνει "game changer" 5 εκατ. ο Σαββίδης! του Λάζαρου Γεωργίδη. Με μία εντυπωσιακή μεταγραφή θέλει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ο Δικέφαλος. Το όνομα έχει βρεθεί και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά...

Με τον ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί τα τελευταία 24ωρα η περίπτωση του Άντον Μίραντσουκ, 28χρονου διεθνή Ρώσου κυνηγού τής Λοκομοτίβ Μόσχας, που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.  

Λόγω Σαββίδη, προφανώς, ο Δικέφαλος είναι πιο εύκολο να βρει επαφές στη Ρωσία (την συγκεκριμένη μεταγραφή χειρίζεται ο Γιώργος Σαββίδης όπως είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr) για να φέρει παίκτες, με το market value του Μίραντσουκ να βρισκεται στα 5 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει μέχρι τα 16 εκατ. κάποτε) και να φαίνεται ότι ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Προφανώς θα υπάρξει ενδιαφέρον και από τη Ρωσία για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να δοθούν χρήματα σε κάποια ομάδα για να υπογράψει, αλλά στην πιάτσα λένε ανοιχτά για τη σύνδεση που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 8 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας του και το sportdog επικοινωνησε με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Ντανοβασίλη, που παρακολουθεί στενά το ρωσικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες για τον παίκτη.

Πίσω από τον επιθετικό και στα άκρα - Στατικές φάσεις και αντίληψη - Στιλ Φορτούνη"

"Παίζει πίσω από τον επιθετικό κυρίως, αλλά μπορεί να προσφέρει και στα άκρα. Πάντως αν έρθει, τελικά, στον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι θα το κάνει για να είναι βασικός. Μπορεί να βοηθήσει βέβαια - Ειδικά από τον πάγκο. Αυτό, άλλωστε, έκανε και στη Λοκομοτίβ στο πρώτο μισό της σεζόν", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Τα καλά του στοιχεία;

Έχει στατικές φάσεις, δεν είναι γρήγορος, αλλά έχει αντίληψη. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Πώς θα χαρακτήριζες την περίπτωσή του;

Καλή επιλογή για συμπληρωματικός στο ρόστερ, ανεβάζει την ποιότητα λύσεων από τον πάγκο αν έρθει στην Ελλάδα".

Περισσότερο Τάσιον ή περισσότερο Φορτούνης το στιλ του;

Φορτούνης περισσότερο".

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/830979/fernei-diko-fortoynh-o-paok-kleinei-game-changer-5-ekat-o-sabbidhs

 

Φέρνει... Φορτούνη ο ΠΑΟΚ - Κλείνει "game changer" 5 εκατ. ο Σαββίδης! του Λάζαρου Γεωργίδη. Με μία εντυπωσιακή μεταγραφή θέλει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ο Δικέφαλος. Το όνομα έχει βρεθεί και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 31, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.