"Τον πήραν αμέσως στον ΠΑΟΚ"! Αρχηγός στην Εθνική, τον θέλουν Νις, Ατλέτικο του Γιώργου Κτενά. Το επόμενο μεγάλο αστέρι από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μετά τους Κωνσταντέλια, Τζίμα και Κουλιεράκη. Ήρθε ως μεταγραφή στην Τούμπα, είναι 19 ετών και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό!

 

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει εξαιρετικό υλικό τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα των υποδομών.

Το πώς είναι γνωστό, μπορεί να απαντηθεί από τους Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια, Τζίμα, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Ταλιχμανίδη που ήταν φέτος στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, αλλά και από όλους όσοι έχουν εξελιχθεί από τις ακαδημίες του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια (από τον Κλάους Αθανασιάδη μέχρι τον Πέλκα).

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Δημήτρης Κωττάς, υψηλόσωμος αμυντικός μέσος, με καλές τοποθετήσεις και καλή οπτική του παιχνιδιού, που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και ως κεντρικός αμυντικός. 

Ώριμος στο παιχνίδι του, με εξαιρετικό potential, διεθνής με τις Κ17, Κ18 και Κ18 τής εθνικής Ελλάδας, που εδώ και δύο χρόνια συμμετέχει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ β΄. Είναι μόλις 19 ετών (γεννημένος τον Γενάρη του 2005) και από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του οι Νις και Φούλαμ αλλά, κυρίως, η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Πρόκειται για κλαμπ που έχουν μεγάλη παράδοση σκάουτινγκ στις νεαρές ηλικίες και δεν αποκλείεται να βρεθούν μέσα στο επόμενο διάστημα στην πόρτα του Δικέφαλου, προκειμένου να ζητήσουν τον Κωττά! Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, άλλωστε, λήγει το καλοκαίρι του 2026, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ισχυρή δέσμευση με το κλαμπ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τσαρδακλή, πρόεδρο του ΑΟ Παύλος Μελάς, δηλαδή τής ομάδας που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα ο νεαρός άσος, πριν πάρει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

"Ενθουσιάστηκαν στον ΠΑΟΚ - Έτσι πήγε στον Δικέφαλο - Μίλησε με τα καλύτερα λόγια ομοσπονδιακός προπονητής"

"Σε εμάς ήταν μικρός, αλλά από τότε είχε αρχηγικές τάσεις στο γήπεδο φαινόταν ότι είχε τα προσόντα για να κάνει καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ καλός στις τοποθετήσεις του, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, δυνατός, ξεχώριζε από τα παιδιά της ηλικίας του", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Τσαρδακλής και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Στο κέντρο ήταν η θέση του, αλλά στον ΠΑΟΚ τον πήγαν λίγο πιο πίσω και τον μετέτρεψαν σε αμυντικό χαφ. Όπως και στην Εθνική ομάδα παίζει σε παρόμοια θέση. Ήταν δύο, τρεις και τέσσερις φορές πιο καλός από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του".  

Πώς είχε βρεθεί στον ΠΑΟΚ;

"Προκάλεσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, τον είδαν σε κάποια παιχνίδια γιατί έχουμε επαφή με την ακαδημία τού Δικέφαλου και άρχισαν να τον παρακολουθούν. Ενθουσιάστηκαν και τον πήραν αμέσως".

Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα;

"Εκείνη την περίοδο όχι. Έχουμε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και είχε τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς".

Θεωρείτε ότι μπορεί να διακριθεί στην πρώτη ομάδα τού ΠΑΟΚ και, γιατί όχι, να έχει και συνέχεια στην καριέρα του με βάση όσα ακούγονται;

"Εμείς ευχόμαστε να πάει πολύ καλά γιατί το αξίζει. Στο τελευταίο ματς με την εθνική ήταν αρχηγός, ενώ και ο προπονητής της Γαλλίας είχε μιλήσει τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Θέλουμε ο,τι καλύτερο για τον Δημήτρη, γιατί είναι εξαιρετικό παιδί ως χαρακτήρας, χαμηλών τόνων, από πολύ καλή οικογένεια και ευχόμαστε το καλυτερο για τη ζωή και την καριέρα του".

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/835039/ton-phran-amesws-ston-paok-arxhgos-sthn-ethnikh-ton-theloyn-nis-atletiko

"Τον πήραν αμέσως στον ΠΑΟΚ"! Αρχηγός στην Εθνική, τον θέλουν Νις, Ατλέτικο του Γιώργου Κτενά. Το επόμενο μεγάλο αστέρι από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μετά τους Κωνσταντέλια, Τζίμα και Κουλιεράκη. Ήρθε ως μεταγραφή στην Τούμπα, είναι 19 ετών και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.