«Ενδιαφέται για Τσε Μαλόουν ο ΠΑΟΚ». Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, με το όνομα του πρωταθλητή Ελλαδας να προστίθεται σε αυτά αρκετών ακόμα ομάδων για Τσε Φοντόχ Μαλόουν Τζούνιορ ή κατά κόσμον Τσε Μαλόουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Καμερούν, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τανζανίας με την φανέλα της Σίμπα ενδιαφέρει τον Δικέφαλο, μαζί με ομάδες από την Τουρκία (Κασίμπασα και Ινσταμπούλσπορ), την Ελβετία (Οσέρ) και την Ελβετία (Ζυρίχη). Πέραν του ΠΑΟΚ, βάσει των όσων αναφέρει το δημοσίευμα στην λίστα τους, έχουν τον Τσε Μαλόουν και ομάδες από το Βέλγιο.

«Ο Τσε Μαλόουν θα μπορούσε να φύγει από τη Σίμπα αυτό το καλοκαίρι. Το προφίλ του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού απευθύνεται σε πολλούς ξένους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Κασίμπασα και Ινσταμπούλσπορ, από την Τουρκία.

Πέραν από της τουρκικής πλευράς, το όνομα του Μαλόουν προσελκύεται από την Ζυρίχη, την Οσέρ, τον ΠΑΟΚ αλλά και από βελγικούς συλλόγους».

Ο 25χρονος Καμερουνέζος αμυντικός πήγε στην Σίμπα από την Κότον Σπορ του Καμερούν και δεν δεσμέυεται με συμβόλαιο, αναζητώντας την τύχη του στην Ευρώπη, με την απαραίτητη… προώθηση.

https://www.sfina.gr/endiafetai-gia-tse-malooun-o-paok/

 

«Ενδιαφέται για Τσε Μαλόουν ο ΠΑΟΚ». Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.